• Liquid Light Stabilizer DB117

  Стабилизатор на течна светлина DB117

  Карактеризација: DB 117 е рентабилен, течен систем за стабилизација на топлина и светлина, кој содржи стабилизатор на светлина и антиоксидантни компоненти, давајќи одлична стабилност на светлината на голем број полиуретански системи за време на неговата употреба. Физички карактеристики Изглед: Yellowолта, вискозна течност Густина (20 ° C): 1,0438 g / cm3 Вискозитет (20 ° C) : 35,35 mm2 / s Апликации DB 117 се користи во полиуретани, како што е обликување со инјектирање реакција, термопластична полиуретанска синтетичка кожа, леани полиуретани , е ...
 • Liquid Light Stabilizer DB75

  Стабилизатор на течна светлина DB75

  Карактеризација DB 75 е течен систем за стабилизација на топлина и светлина дизајниран за полиуретани Примена DB 75 се користи во полиуретани како што се полиуретан со обликување на реакција (RIM) и термопластичен полиуретан (TPU). Мешавината може да се користи и во апликации за заптивање и лепило, во полиуретанска обвивка на церада и подови, како и во синтетичка кожа. Карактеристики / придобивки DB 75 спречува обработка, деградација на светлината и времето предизвикана од полиуретански производи како што се ...
 • Light Stabilizer UV-3853

  Стабилизатор на светлина УВ-3853

  Хемиско име: 2, 2, 6, 6-тетраметил-4-пиперидинил стеарат (мешавина на масни киселини) CAS БР.: 167078-06-0 Молекуларна формула: C27H53NO2 Молекуларна тежина: 423,72 Спецификација Изглед: Восочна цврста точка на топење: 28 ℃ мин Вредност на сапонификација, mgKOH / g: 128 ~ 137 Пепел Содржина: 0,1% Максимална загуба при сушење: ≤ 0,5% Вредност на сапонификација, mgKOH / g: 128-137 Пренос,%: 75% min @ 425nm 85% min @ 450nm Карактеристики: Тоа е восочен цврст, без мирис. Неговата точка на топење е 28 ~ 32 ° C, специфичната тежина (20 ° C) е 0,895. Тоа ...
 • Light Stabilizer UV-3529

  Стабилизатор на светлина UV-3529

  Хемиско име: Стабилизатор на светлина UV-3529: N, N'-Бис (2,2,6,6-тетраметил-4-пиперидинил) -1,6-хексадијадимин полимери со морфолин-2,4,6-трихлоро-1, Производи за реакција на 3,5-триазин метилиран CAS NO .: 193098-40-7 Молекуларна формула : (C33H60N80) n Молекуларна тежина : / Спецификација Изглед: Бело до жолтеникаво цврсто Температура на транзиција на стакло: 95-120 ° C Загуба при сушење: 0,5% макс толуен нерастворливи: Добра апликација ПЕ-филм, лента или ПП-филм, лента или ПЕТ, ПБТ, компјутер и ПВЦ.
 • Light Stabilizer UV-3346

  Стабилизатор на светлина УВ-3346

  Хемиско име: Поли [[6-морфолино-с-триазин-2,4-диил] [2,2,6,6-тетраметил-4- пиперидил] имино] -хексаметилен [(2,2,6,6-тетраметил -4-пиперидил) имино], Cytec Cyasorb UV-3346 CAS БР.: 82451-48-7 Молекуларна формула : (C31H56N8O) n Молекуларна тежина : 1600 ± 10% Спецификација Изглед: Исклучен бел прав или пастил Боја (APHA): 100 максимална загуба при сушење, 0,8% макс. Точка на топење: / ℃: 90-115 Примена 1. Минимален придонес во боја 2. Ниска нестабилност 3. Одлична компатибилност со други HALS и UVA 4. Добар ...
 • Light Stabilizer 944

  Стабилизатор на светлина 944

  Хемиско име: Поли [[6- [(1,1,3,3-тетраметилбутил) амино] -1,3,5-триазин-2,4-диил] [(2,2,6,6-тетраметил-4 -пиперидинил) имино] -1,6-хексанедиил [(2,2,6,6-тетраметил-4-пиперидинил) имино]]) CAS БР.: 70624-18-9 Молекуларна формула : [C35H64N8] n (n = 4-5) Молекуларна тежина :> 9000 Спецификација Изглед: Бел или бледо жолт прав или гранул Опсег на топење (℃): 100 ~ 125 Испарување (%): ≤0,8 (105 105 2Hr) Пепел (%): ≤0,1 Преносливост на светлина ( %): 425nm 93 мин. 500nm 97 мин. (10g / 100ml толуен) Апликација ...
 • Light Stabilizer 791

  Стабилизатор на светлина 791

  Хемиско име: Поли [[6 - [(1,1,3,3-тетраметилбутил) амино] -1,3,5-триазин-2,4-диил] [(2,2,6,6-тетраметил-4 -пиперидинил) имино] -1,6-хексанедил [(2,2,6,6-тетраметил-4-пиперидинил) имино]]) CAS БР.: 71878-19-8 / 52829-07-9 Молекуларна формула : C35H69Cl3N8 & C28H52N2O4 Молекуларна тежина : Mn = 708.33496 & 480.709 Спецификација Изглед: бели до малку жолти гранули, без мирис Опсег на топење: прибл. Почеток 55 ° C Специфична тежина (20 ° C): 1,0 - 1,2 g / cm3 Точка на палење:> 150 ° C Притисок на пареа (...
 • Light Stabilizer 783

  Стабилизатор на светлина 783

  Хемиско име: Поли [[6 - [(1,1,3,3-тетраметилбутил) амино] -1,3,5-триазин-2,4дидил] [(2,2,6,6-тетраметил-4-пиперидинил ) имино] -1,6-хексанедил [(2,2,6,6-тетраметил-4-пиперидинил) имино]]) CAS БР .: 65447-77-0&70624-18-9 Молекуларна формула : C7H15NO & C35H69Cl3N8 молекуларна тежина : Mn = 2000-3100 g / mol & Mn = 3100-4000 g / mol Спецификација Изглед: бели до малку жолти пастили Опсег на топење: 55-140 ° C Flashpoint (DIN 51758): 192 ° C Густина на рефус: 514 g / l Области на апликација ...
 • Light Stabilizer 770

  Стабилизатор на светлина 770

  Хемиско име: Бис (2,2,6,6-тетраметил-4-пиперидинил) себакат CAS Бр.: 522829-07-9 Молекуларна формула : C28H52O4N2 Молекуларна тежина : 480,73 Спецификација Изглед: Бел прав / грануларен чистота: 99,0% мин. точка: 81-85 ° Cmin Пепел: 0,1% максимум Преносливост: 425nm: 98% мин 450nm: 99% мин Нестабилност: 0,2% (105 ° C, 2 часа) Стабилизатор на светло за примена 770 е многу ефикасен радикален чистач кој штити органски полимери од деградација предизвикана од изложеност на ултравиолетово зрачење. Светло стабили ...
 • Light Stabilizer 438

  Стабилизатор на светлина 438

  Хемиско име: N, N'-Бис (2,2,6,6-тетраметил-4-пиперидинил) -1,3-бензенидикарбоксамид 1,3-бензендикарбоксамид, N, N'-бис (2,2,6,6 -Тетраметил-4-Пиперидинил); Нилостаб С-Ед; Полиамиден стабилизатор; 1,3-бензенидикарбоксамид, N, N-бис (2,2,6,6-тетраметил-4-пиперидинил) -; 1,3-бензедидикарбоксамид, N, N'-бис (2,2,6, 6-тетраметил-4-пипердинил); N, N "-BIS (2,2,6,6-ТЕТРАМЕТИЛ-4-ПИПЕРИДИНИЛ) -1,3-БЕНЗЕНЕДИЦАРБОКСАМИД; N, N'-бис (2,2,6, 6-тетраметил-4-пиперидил) изофталамид; Светлината стабилизира ...
 • High Performance Light Stabilizer DB886

  Стабилизатор на светло со високи перформанси DB886

  Карактеризација DB 886 е пакет за стабилизација на УВ со високи перформанси дизајниран за полиуретански системи (на пр., Апликации за флексибилна пена TPU, CASE, RIM). DB 866 е особено ефикасен во термопластичен полиуретан (TPU). DB 866 може да се користи и во полиуретански облоги на церада и подни подови, како и во синтетичка кожа. Апликации DB 886 обезбедува извонредна УВ стабилност на полиуретанските системи. Зголемената ефикасност во однос на конвенционалните системи за УВ стабилизатор е особено ...
 • Light Stabilizer 292

  Стабилизатор на светлина 292

  Хемиско име: Бис (1,2,2,6,6-пентаметил-4-пиперидинил) себакат Метил 1,2,2,6,6-пентаметил-4-пиперидинил себабат CAS БР. -37-7 Молекуларна формула : C30H56N2O4 + C21H39NO4C30 Молекуларна тежина : 509 + 370 Спецификација Изглед: Светло жолта вискозна течност Јасност на раствор (10g / 100ml толуен): Јасна Боја на раствор: 425nm 98.0% мин (Пренос) 500nm 99.0% min (од ГЦ): 1. Бис (1,2,2,6,6-пентаметил-4-пиперидинил) себакат: 80 + 5% 2.Метил 1,2,2,6,6-пентаметил-4-пиперидид. ..