Нанџинг преродени нови материјали копродукции, ООД секогаш ја земаат побарувачката на клиентите како насока на напорите, инсистираат на тоа "управување со добра верба, квалитетот прво, клиентот е врвен" како основна политика, зајакнување на самоизградба. И посветени на обезбедување висококвалитетни и совршени услуги за поддршка за да обезбедат добро искуство при купување на корисниците

Затоа, градиме сериозен систем по продажба:

Воспоставете добар концепт на услуги по продажбата, ветуваме дека ќе завршиме добра обука за вработените, ќе го подобриме знаењето за нивниот производ, свеста за услугата и нивото на услугата по продажбата.

Бесплатни совети преку Интернет: Е-пошта, услуги за телефонска техничка поддршка;
Тешка линија0086-25 -58853060
Е-пошта sales@njreborn.com

Воспоставете комплетна датотека за секој клиент:
имплементирајте стандардизирано управување, од самиот почеток контакт, продажба, испорака до крајна употреба и осигурете се дека секој чекор е совршен.

Добро познајте ги клиентите:
научете ги специфичните потреби на клиентите преку една до една персонализирана услуга, одговорете на потребите и помогнете им на клиентите да ги решат своите проблеми.

Време на испорака:
овие години, пазарот на хемикалии е под огромна трансформација, така што цената на пазарот и испораката се менуваат побрзо. Ние однапред ќе ги информираме нашите клиенти за промените на суровините и цените, за да можат добро да го разберат пазарот и да направат целосна рана подготовка за идна продажба.

Одговорен квалитет на производи:
контролирајте го квалитетот на производот од изворот на суровина и направете добра работа на тест за квалитет пред испорака, за да се осигурате дека производот ги исполнува барањата на клиентот.

Техничка услуга:
Имаме професионален технички тим, кој навреме може да понуди сеопфатна техничка поддршка. И помогне да се решат проблемите во примената, да се подобри формулата на производот за да се добие целниот ефект.
Во исто време, ние исто така соработуваме со Универзитетот, одржувајќи го подобрувањето на квалитетот на производот, истражувајќи и развивајќи нови производи, нова апликација.
Ние исто така обезбедуваме сеопфатни консултантски услуги за развој во странство и спојувања и превземања на домашни висококвалитетни претпријатија.