Nanjing Reborn New Materials Co., Ltd. е основана во 2018 година, е професионален снабдувач на полимерни адитиви во Кина, компанија лоцирана во Нанџинг, провинцијата Џиангсу.
Производите опфаќаат оптички осветлувач, апсорбер на ултравиолетови зраци, стабилизатор на светлина, антиоксиданс, агенс за јадрење, средно и други специјални адитиви.Покривки за апликација: пластика, облога, бои, мастила, гума, електронски итн.

за
ПРЕРОДЕНИ

REBORN инсистираат „Управувањето со добра волја.Квалитетот на прво место, клиентот е врвен“ како основна политика, зајакнување на самоизградбата.Ние истражуваме и развиваме нови производи преку соработка со Универзитетот, постојано го подобруваме квалитетот на производот и услугата.Со надградбата и прилагодувањето на домашната производствена индустрија, нашата компанија обезбедува и сеопфатни консултантски услуги за развој во странство и спојувања и превземања на домашни висококвалитетни претпријатија.Во исто време, увезуваме хемиски адитиви и суровини во странство кои ги задоволуваат потребите на домашниот пазар.

вести и информации

Фосфитен антиоксиданс со високи перформанси за полимерна обработка

Антиоксиданс 626 е органо-фосфитен антиоксиданс со високи перформанси дизајниран за употреба во тешки производствени процеси за производство на хомополимери и кополимери на етилен и пропилен, како и за производство на еластомери и инженерски соединенија, особено каде одличната стабилност на бојата е ...

Погледнете детали

Кои се флуоресцентните средства за белење во пластиката?

Пластиката е широко користена во различни индустрии поради нејзината разновидност и ниска цена.Сепак, заеднички проблем со пластиката е тоа што тие имаат тенденција да пожолтуваат или обезбојуваат со текот на времето поради изложеност на светлина и топлина.За да го решат овој проблем, производителите често додаваат адитиви наречени оптички осветлувачи на ...

Погледнете детали

Што се оптички осветлувачи?

Оптичките осветлувачи, познати и како оптички осветлувачи (OBA), се соединенија што се користат за подобрување на изгледот на материјалите со зголемување на нивната белина и осветленост.Тие најчесто се користат во различни индустрии, вклучувајќи текстил, хартија, детергенти и пластика.Во оваа статија, ќе објасниме ...

Погледнете детали

Која е разликата помеѓу агенсите за јадрење и агенсите за разјаснување?

Во пластиката, адитивите играат витална улога во подобрувањето и менувањето на својствата на материјалите.Средствата за јадрење и разјаснувачите се два такви адитиви кои имаат различни намени за постигнување специфични резултати.Иако и двајцата помагаат да се подобрат перформансите на пластичните производи, критично е...

Погледнете детали

Која е разликата помеѓу УВ апсорберите и стабилизаторите на светлината?

При заштита на материјалите и производите од штетното влијание на сончевата светлина, постојат два најчесто користени адитиви: УВ апсорбери и стабилизатори на светлина.Иако звучат слично, двете супстанции се всушност сосема различни во начинот на работа и нивото на заштита што го обезбедуваат.Како што н...

Погледнете детали