Средно

Краток опис:


Детали за производот

Ознаки на производи

Хемиски меѓупроизвод произведен од катран од јаглен или нафтени производи, што се користи како хемиски суровини за производство на бои, пестициди, лекови, смоли, помошни средства, пластификатори и други меѓупроизводи.

Листа на производи:

Име на производ CAS БР. Апликација
P-АМИНОФЕНОЛ 123-30-8 Средно во индустријата за бои; Фармацевтска индустрија; Подготовка на програмери, антиоксидантни и нафтени адитиви
Салицилалдехид 90-02-8 Подготовка на виолетови парфеми гермицид медицински средно и така натаму
2,5-тиофендикарбоксилна киселина 4282-31-9 Се користи за синтеза на флуоресцентно средство за белење
2-Амино-4-терц-бутилфенол 1199-46-8 Да се ​​направат производи како што се флуоресцентни осветлувачи OB, MN, EFT, ER, ERM итн.
2-Аминофенол 95-55-6 Производот функционира како посредник за пестицид, аналитички реагенс, диазо боја и сулфурна боја
2-Формилбензенсулфонска киселина натриумова сол 1008-72-6 Посредник за синтеза на флуоресцентни избелувачи CBS, трифенилметан dge,
3-(Хлорометил)толунитрил 64407-07-4 Посредници за органска синтеза
3-метилбензоева киселина 99-04-7 Посредник од органски синтети
4-(Хлорометил)бензонитрил 874-86-2  Медицина, пестициди, интермедиерни бои
Бисфенол P (2,2-Бис(4-хидроксифенил)-4-метилпентан) 6807-17-6  Потенцијална употреба во пластика и термичка хартија
Дифениламин  122-39-4  Синтетизирачки гумен антиоксиданс, боја, медицинско средство, антиоксиданс за масло за подмачкување и стабилизатор на барут.
Хидрогенизиран бисфенол А 80-04-6 Суровина од незаситена полиестерска смола, епоксидна смола, отпорност на вода, отпорност на лекови, термичка стабилност и стабилност на светлина.
m-толуинска киселина 99-04-7 Органска синтеза, за да се формира N,N-диетил-мтолуамид, средство против инсекти со широк спектар.
О-анисалдехид 135-02-4 Органски синтеза посредници, се користи во производството на зачин, медицина.
p-толуинска киселина 99-94-5 Средно средство за органска синтеза
О-метилбензонитрил 529-19-1 Се користи како пестицид и интермедиер за боја.
3-метилбензонитрил 620-22-4 За посредници за органска синтеза,
P-метилбензонитрил 104-85-8 Се користи како пестицид и интермедиер за боја.
4,4'-Бис(кнлорометил)дифонил 1667-10-3 Суровини и посредници од електронски хемикалии, осветлувачи итн.
О-фенилфенол OPP 90-43-7 Широко се користи во областа на стерилизација и антикорозија, печатење и боење помошни средства и површински активни супстанции, и синтеза на стабилизатори, смола отпорни на пламен и полимерни материјали

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја