Друг материјал

Краток опис:

Име на производот БР. Бр. Апликација Средство за вкрстено поврзување Хипер-метилирана амино смола DB303 - Завршувања на автомобили ; Обложувања на контејнери fin Заврши на општи метали fin Завршни на високо цврсти материи ; Вода ...


Детали за производот

Ознаки на производот

Име на производот КАС БР. Апликација
Агент за вкрстено поврзување
Хипер-метилирана амино смола DB303  - Автомобилски завршни облоги ; Обложувања на контејнери ; Обврзи на општи метали ; Завршни на високо цврсти материи ; Завртки на вода ; Обложувања на серпентина. 
Пентаеритритол-трис- (ß-N-азиридинил) пропионат 57116-45-7 Подобрување на адхезијата на лакот на различни подлоги, подобрување на отпорноста на чистење вода, хемиска корозија, отпорност на висока температура и отпорност на триење на површината на бојата
Блокиран изоцианат Крослинкер КЛ-120   Нема строги барања за јонските својства на премази со вода и може да се користи или во анјонски или катјонски системи или во нејонски системи.
Агент за мокрење
Агент за мокрење ОТ 75   OT 75 е моќно, анјонско средство за навлажнување со одлично дејство на мокрење, растворување и емулгирање, како и можност за намалување на напнатоста на површината.
Растворувач
Етилен гликол терцијарен бутил етер (ETB) 111-76-2. Главната алтернатива на етилен гликол бутил етер, за разлика од тоа, многу слаб мирис, мала токсичност, мала фотохемиска реактивност, итн.
Еатилен гликол диацетат (EGDA 111-55-7 Делумно или целосно да ги замени циклохексанонот, CAC, изофоронот, PMA, BCS, DBE итн., Со карактеристики на подобрување на израмнување, прилагодување на брзината на сушење.
Пропилен гликол диацетат (PGDA) 623-84-7 Како растворувач за алкидна смола, акрилна смола, полиестерска смола, нитроцелулозна смола, оцетна хлорид смола, средство за лекување на PU
Пропилен гликол фенил етер (PPH) 6180-61-6 Нетоксични и еколошки карактеристики за да се намали ефектот на VoC во боја е извонреден. Како ефикасни коалесцентни, разни премази со вода емулзија и дисперзија во сјајна и полу-сјајна боја е особено ефикасна.  

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја