• Propylene glycol diacetate(PGDA)

  Пропилен гликол диацетат (PGDA)

  Хемиско име: 1,2-пропиленгликол диацетат CAS БР.: 623-84-7 Молекуларна формула : C7H12O4 молекуларна тежина : 160 Спецификација Изглед: чиста безбојна течност Молекуларна тежина: 160% чистота: ≥99 Точка на вриење 1. 101,3kPa 190: 190 ℃ Content 3 Содржина на вода%: ≤0,1 Точка на палење (отворена чаша 95: 95 value Кисела вредност mgKOH / g: ≤0,1 Индекс на рефракција (20 ℃): 1,4151 Релативна густина (20 ℃ / 20)): 1,0561 Боја (APHA): ≤ 20 Апликација Производство на вода управувано со узди, производство на средства за лекување преку вода, средства за разредување преку вода (хидрофобни ...
 • Ethylene glycol tertiary butyl ether (ETB)

  Етилен гликол терцијарен бутил етер (ETB)

  Име на производ: Третман бутил етер на етилен гликол (ETB) Бр. CAS: 7580-85-0 Молекуларна формула: C6H14O2 Молекуларна тежина: 118,18 Физички и хемиски својства Терциерен бутил етер на етилен гликол (ETB): органски хемиски материјал, безбоен и про transparentирен запалив течности со вкус на нане. Растворлив во повеќето органски растворувачи, може да раствори амино, нитро, алкидни, акрилни и други смоли. На собна температура (25 ° C), може да се меша со вода, мала токсичност, мала иритација. Поради својата у ...
 • Blocked Isocyanate Crosslinker KL-120

  Блокиран изоцианат Крослинкер КЛ-120

  Хемиско име: Блокиран изоцијанат крослинкер Технички индекс: Изглед бледо жолта вискозна течност Солидна содржина 60% -65% Ефективна содржина на NCO 11,5% Ефективен NCO еквивалент 440 Вискозитет 3000 ~ 4000 cp на 25 ℃ Густина 1,02-1,06Kg / L на 25 temperature Температура на затворање 110-120 ℃ Дисперзијата може да се раствори во обични органски растворувачи, но исто така добро да се распрсне во водени премази. Предложени употреби: По термичка обработка, постојаноста на филмот за боја може значително да се подобри со додавање на ау ...
 • Hyper-Methylated Amino Resin DB303

  Хипер-метилирана амино смола DB303

  Опис на производот: Тоа е разноврсно средство за вкрстено поврзување за широк спектар на полимерни материјали, и органо растворливи и вода. Полимерните материјали треба да содржат или хидроксил, карбоксил или амид групи и би содржеле алкиди, полиестери, акрилик, епоксид, уретан и целулози. Карактеристика на производот: Одлична флексибилност на филм-цврстина Брз катализиран одговор на лек Економичен без растворувач Широка компатибилност и растворливост Одлична стабилност Спецификација : Цврст ≥ ≥98% V ...
 • WETTING AGENT OT75

  АГЕНТ ЗА ВЛЕЧЕЕ ОТ75

  Вид на производ: Анјонски сурфактант Натриум диизооктилсулфонат Спецификација Изглед: безбојна до светло жолта транспарентна течност PH: 5.0-7.0 (1% раствор на вода) Продирање (S.25 ℃). 20 ≤ (0,1% раствор на вода) Активна содржина: 72% - 73% Цврста содржина (%): 74-76% CMC (%): 0,09-0,13 Апликации: OT 75 е моќно, анјонско средство за навлажнување со одлично навлажнување, растворливост и емулгирачко дејство плус можност за намалување на тензијата на интерфејсот. Како агент за мокрење, може да се ...
 • Other Material

  Друг материјал

  Име на производот БР. Бр. Апликација Средство за вкрстено поврзување Хипер-метилирана амино смола DB303 - Завршувања на автомобили ; Обложувања на контејнери fin Заврши на општи метали fin Завршни на високо цврсти материи ; Обновувања на вода ; Обложувања на серпентина. Пентаеритритол-трис- (ß-N-азиридинил) пропионат 57116-45-7 Подобрување на адхезијата на лакот на различни подлоги, подобрување на отпорноста на триење на водата, хемиска корозија, отпорност на висока температура и отпорност на триење на површината на бојата Блокирана Исо .. .
 • Propylene Glycol Phenyl Ether (PPH)

  Пропилен гликол фенил етер (PPH)

  Состојки: 3-фенокси-1-пропанол Молекуларна формула: C9H12O2 Молекуларна тежина: 152,19 CAS БР .: 770-35-4 Технички индекс: Предмети за тестирање Индустриски степен Изглед Светло жолта течност Анализа% ≥90,0 PH 5,0-7,0 APHA ≤100 Употреба: PPH е безбојна про transparentирна течност со пријатен ароматичен сладок мирис. Тоа е нетоксичен и еколошки карактеристики за да се намали бојата V ° C ефект е извонреден. Како ефикасни коалесцентни разни водни емулзии и дисперзивни премази во сјај и полу-светло ...
 • Pentaerythritol-tris-(ß-N-aziridinyl)propionate

  Пентаеритритол-трис- (ß-N-азиридинил) пропионат

  Хемиско име: Пентаеритритол-трис- (ß-N-азиридинил) пропионат Молекуларна формула: C20H33N3O7 Молекуларна тежина: 427,49 број на CAS: 57116-45-7 Технички индекс: Изглед безбоен до жолтеникава проирна течност Растворливост во вода се меша со вода на 1: 1 без стратификација Ph (1: 1) (25 ℃) 8 ~ 11 Вискозитет (25 ℃) 1500 ~ 2000 mPa · S Цврста содржина ≥99,0% Слободен амин .00,01% Времето на вкрстено поврзување е 4 ~ 6 h Отпорност на чистење ...
 • Ethylene glycol diacetate(EGDA)

  Еатилен гликол диацетат (EGDA

  Состојки: Еатилен гликол диацетат Молекуларна формула: C6H10O4 Молекуларна тежина: 146,14 CAS БР .: 111-55-7 Технички индекс: Изглед: Безбојна про transparentирна течност Содржина: ≥ 98% Влага: ≤ 0,2% Боја (хазен): ≤ 15 Токсичност: скоро нетоксичен, rattus norvegicus орален LD 50 = 12g / Kg тежина. Употреба: Како растворувач за производство на боја, лепила и стриптизери за боја. Делумно или целосно да ги замени циклохексанонот, CAC, изофоронот, PMA, BCS, DBE итн., Со карактеристики на подобрување на израмнувањето, прилагодување на сушењето ...