• Propylene glycol diacetate(PGDA)

    Propylene glikol diacetate (PGDA)

    Nami Kimia: 1,2-Propyleneglycol diacetate CAS NO.:623-84-7 Formula Molekuler : C7H12O4 Beurat Molekul : 160 Spésifikasi Panémbong: Cairan jelas cair Berat molekul: 160 Purity%: ≥99 titik didih (101.3kPa): 190 ℃ ± 3 Kandungan cai%: ≤0.1 Titik kilat (cangkir terbuka): 95 value Nilai asam mgKOH / g: ≤0.1 Indéks référaktif (20 ℃): 1,4151 Kapadetan relatif (20 ℃ / 20 ℃): 1.0561 Warna (APHA): ≤ 20 Aplikasi Waterinsin rénsin produksi, produksi agén pangubaran cai, produksi cai ipis (Hydrophobic ...
  • Ethylene glycol tertiary butyl ether (ETB)

    Étiléna glikol tersiér butil éter (ETB)

    Nami Produk: Étiléna glikol tersiér butil éter (ETB) No CAS.: 7580-85-0 Rumus molekular: C6H14O2 Berat molekul: 118.18 Sipat fisik sareng kimia Étiléna glikol tértil butil éter (ETB): Bahan kimia organik, henteu aya warna sareng transparan kaduruk cairan kalayan rasa mint. Larut dina kaseueuran pelarut organik, tiasa ngaleyurkeun résin amino, nitro, alkyd, acrylic sareng résin sanés. Dina suhu kamar (25 ° C), tiasa disalahgunakeun ku cai, karacunan rendah, iritasi rendah. Kusabab na ...
  • Blocked Isocyanate Crosslinker KL-120

    Blokir Isocyanate Crosslinker KL-120

    Nami kimia: Blokir Isocyanate Crosslinker Indéks téknis: Penampilan cairan kentel konéng bulak Kandungan padet 60% -65% Eusi NCO épéktip 11,5% Épéktip NCO setara 440 Viskositas 3000 ~ 4000 cp dina 25 ens Density 1.02-1.06Kg / L dina 25 temperature Suhu Unseal 110-120 ℃ Dispersity tiasa leyur dina pelarut organik umum, tapi ogé sumebar kana lapisan palapis cai. Kagunaan anu diusulkeun: Saatos diubaran ku manaskeun, gancangna pilem cét tiasa ditingkatkeun sacara signifikan ku nambihan kana au ...
  • Hyper-Methylated Amino Resin DB303

    Résin amino hipér-métilasi DB303

    Pedaran Produk: Mangrupikeun agén crosslinking serbaguna pikeun rupa-rupa bahan polimérik, duanana larut organo sareng cai ditanggung. Bahan polimérik kedah ngandung hidroksil, karboksil atanapi gugus amida sareng kalebet alkyd, poliéster, akrilik, epoksi, urétana, sareng sélulosik. Fitur Produk: Kalenturan karasa-pilem anu saé pisan Gancang dikatalisankeun réspon tamba Ékonomi Pelarut-gratis Lebar kasaluyuan sareng kaleyuran stabilitas unggulan Spesifikasi: Padet : ≥98% V ...
  • WETTING AGENT OT75

    WÉTT AGENT OT75

    Tipe produk: surfaktan anionik Sodium diisooctyl sulfonate Spesifikasi Penampilan: teu warnaan ka cairan transparan konéng cair PH: 5.0-7.0 (larutan cai 1%) Penetrasi (S.25 ℃). ≤ 20 (0,1% larutan cai) Eusi aktip: 72% - 73% Eusi padet (%): 74-76% CMC (%): 0.09-0.13 Aplikasi: OT 75 mangrupikeun agén baseuh anionik anu kuat, sareng ngabubarkeun sareng tindakan emulsifying ditambah kamampuan nurunkeun tegangan antar muka. Salaku agén wetting, éta tiasa janten ...
  • Other Material

    Bahan séjén

    Nami Produk CAS NO. Aplikasi Crosslinking agén Hyper-Methylated Amino Resin DB303 - Bérés otomotif ; Lapisan kontainer fin Logam umum réngsé ; finish padet ; finish ditanggung ku cai coat Coil coatings. Pentaerythritol-tris- (ß-N-aziridinyl) propionate 57116-45-7 Ningkatkeun adhesi lacquer kana substrat anu béda, ningkatkeun résistansi scrubbing cai, korosi kimia, résistansi suhu luhur sareng résistansi gesekan tina permukaan cet Blok Iso .. .
  • Propylene Glycol Phenyl Ether (PPH)

    Propiléna Glikol Pényl Éter (PPH)

    Bahan-bahan: 3-Phenoxy-1-propanol Formula molekular: C9H12O2 beurat molekul: 152,19 CAS NO.: 770-35-4 Indéks téknis: Item Tés Kelas industri Penampilan Cahaya cair konéng Assay% -90.0 PH 5.0-7.0 APHA ≤100 Paké: PPH nyaéta cairan transparan anu henteu warna kalayan bau anu harum anu raoseun. Éta sanés toksik sareng ramah lingkungan pikeun ngirangan pangaruh cet V ° C anu luar biasa. Salaku épisién coalescent rupa-rupa emulsi cai sareng palapis dispersi dina gloss sareng semi-gl ...
  • Pentaerythritol-tris-(ß-N-aziridinyl)propionate

    Pentaerythritol-tris- (ß-N-aziridinyl) propionat

    Nami kimia: Pentaerythritol-tris- (ß-N-aziridinyl) propionat Formula Molekul: C20H33N3O7 Beurat molekular: 427.49 CAS No.: 57116-45-7 Indéks téknis: Panémbong teu aya warna pikeun konéng cairan cair transparan Kelirihan cai lengkep leueur ku cai dina 1: 1 tanpa stratifikasi Ph (1: 1) (25 ℃) 8 ~ 11 Viskositas (25 ℃) 1500 ~ 2000 mPa · S Eusi padet ≥99.0% Amina gratis ≤0.01% Waktos crosslinking nyaéta 4 ~ 6 h Scrub resist ...
  • Ethylene glycol diacetate(EGDA)

    Étiléna glikol diacétat (EGDA)

    Bahan-bahan: Étiléna glikol diacétat Formula molekul: C6H10O4 Beurat molekul: 146,14 CAS NO.: 111-55-7 Indéks téknis: Penampilan: Cairan transparan tanpa warna Eusi: ≥ 98% Uap: ≤ 0.2% Warna (Hazen): ≤ 15 Karacunan: ampir non-toksik, rattus norvegicus oral LD ​​50 = 12g / Kg beurat. Anggo: Salaku pangleyur pikeun cet, perekat sareng produksi strips cet. Pikeun sawaréh atanapi total ngagentos Cyclohexanone, CAC, Isophorone, PMA, BCS, DBE jsb, kalayan fitur ningkatkeun leveling, nyaluyukeun drying s ...