• UV Absorber BP-6

    UV nyerep BP-6

    Nami Kimia: 2,2′-Dihydroxy-4,4′-dimethoxybenzophenone CAS NO.131-54-4 Formula Molekuler : C15H14O5 Beurat Molekul : 274 Spesifikasi : Penampilan: bubuk konéng hampang Eusi%: ≥98.00 Titik lebur DC: ≥ 135.0 Eusi volatil%: ≤0.5 Transmisi cahaya: 450nm ≥90% 500nm ≥95% Aplikasi : BP-6 tiasa dianggo dina sababaraha palastik pabrik, palapis, tinta UV-curable, pewarna, produk cuci sareng tékstil-sacara signifikan ningkatkeun viskositas koloid akrilik sareng stabilitas ...
  • UV Absorber UV-2

    UV nyerep UV-2

    Ngaran Kimia: étil 4 - (((etilphenylamino) metiléin) -amino) benz CAS NO.:65816-20-8 Formula Molekul : C18H20N2O2 Beurat Molekul : 296.36 Spésipikasi: Penampilan: konéng entéh ampir bubuk bodas Kapadetan: 1.04g / cm3 Titik lebur: 62-65 ° C Titik didih: 429.5 ° C dina 760 mmHg Titik kilat: 213.6 ° C Tekanan uap: 1.39E-07mmHg dina 25 ° C Aplikasi: Leueur dianggo dina PU, PP, ABS, PE, poliétilén kapadetan tinggi , Paket poliétilén kapadetan rendah sareng Panyimpenan: kardus karton 1.25kg 2. Disimpen dina disegel, ...
  • UV Absorber UV-3039

    UV nyerep UV-3039

    Nami Kimia: Octocrilene CAS NO: 6197-30-4 Formula Molekuler : C24H27NO2 Beurat Molekul : 361.48 Spesifikasi: Penampilan: cairan cair jahat koneng transparan Assay: 95.0 ~ 105.0% Impurity individu: -0.5% Total impurity: 2.0% Idéntifikasi: ≤3.0% Indéks réfraktif N204): 1.561-1.571 Gravitasi spésifik (D204): 1.045 -1.055 Kaasaman (0.1mol / L NaOH): ≤ 0.18 ml / mg Pelarut résidu (Ethylhexanol): ≤ 500ppm Paket sareng Panyimpenan: drum plastik palastik 25 200kg tong laras atanapi wadah 1000L IBC 2.Pr ...
  • Nucleating Agent NA21 TDS

    Agén Nuklir NA21 TDS

    Ciri: Agén nukléat anu épéktip pisan pikeun polyolefin, sanggup naékkeun suhu kristalisasi résin matrix, suhu distorsi panas, kakuatan rensie, kakuatan permukaan, bending kakuatan modulus pangaruh, saterasna, éta tiasa ningkatkeun transparansi résin matrix pisan. Indéks Kinerja sareng Kualitas: Penampilan Bodas kakuatan Molting Point (o C) ≥210 Qranularity (μm) ≤3 Volatil (105 o C-110 o C, 2h) <2% Eusi anu Disarankeun: Granulasi Polyolefin p ...
  • Nucleating Agent NA3940

    Agén Nuklir NA3940

    Ngaran : 1,3: 2,4-Bis-O- (4-methylbenzylidene) -D-sorbitol Sinonim : 1,3: 2,4-Bis-O- (4-methylbenzylidene) sorbitol; 1,3: 2,4-Bis-O- (p-methylbenzylidene) -D-sorbitol; 1,3: 2,4-Di (4-methylbenzylidene) -D-sorbitol; 1,3: 2,4-Di (p-methylbenzylidene) sorbitol; Di-p-methylbenzylidenesorbitol; Gél Sadaya MD; Gél Sadaya MD-CM 30G; Gél Sadaya MD-LM 30; Gél Sadaya MDR; Geniset MD; Irgaclear DM; Irgaclear DM-LO; Millad 3940; NA 98; NC 6; NC 6 (agén inti); TM 3 Formula Molekul: C22H26O6 Beurat Molekul: 386.44 CAS Registr ...
  • Nucleating Agent NA3988 TDS

    Agén Nuklir NA3988 TDS

    Ngaran: 1,3: 2,4-Bis (3,4-dimethylobenzylideno) sorbitol Sinonim: Millad 3988; Millad 3988I; Millad 8C41-10; Agén nuklir 3988 Formula Molekul: C24H30O6 CAS NO: 135861-56-2 Beurat Molekul: 414,49 Indéks Kinerja sareng Kualitas: Item Kinerja & Indéks Panémbong Bodas anu henteu raos bubuk bubuk Karugian dina Pangeringan, ≤% 0,5 Titik lebur, ℃ 255 ~ 265 Granularitas (Sirah) ≥325 Aplikasi: Nuklir transparan agén DB-3M ngamajukeun résin pikeun kristalisasi ku nyayogikeun ...
  • 2-Carboxyethyl(phenyl)phosphinicacid

    2-Carboxyethyl (phenyl) phosphinicacid

    Idéntifikasi Produk: Nami produk: 2-Carboxyethyl (phenyl) phosphinicacid, 3- (Hydroxyphenylphosphinyl) -propanoic acid Singkatan: CEPPA, 3-HPP CAS NO. 14657-64-8 Bobot molekul: 214.16 Rumus molekul: C9H11O4P Harta : Larut dina cai, glikol sareng pelarut sanésna, lemah cai adsorpsi dina suhu normal, stabil dina suhu kamar. Indéks kualitas : Témbong bubuk bodas atanapi Kristal Kasucian (HPLC) ≥99.0% P ±14.0 ± 0,5% Nilai asam: 522 ± 4mgKOH / g Fe 50,005% Klorida: -0,01% M ...
  • DOPO TDS

    DOPO TDS

    Identipikasi Produk Nami produk: 9,10-dihydro-9-oxa-10-phosphaphenanthrene-10-oxide Singkatan: DOPO CAS NO. 35948-25-5 Beurat molekular: 216.16 Rumus molekul: C12H9O2P Harta: Proporsi: 1.402 (30 ℃ ) Titik lebur: 116 ℃ -120 ℃ Titik didih: 200 ℃ (1mmHg) Indéks téknis : Penampilan bubuk bodas atanapi Serpihan bodas Assay (HPLC) ≥99.0% P ≥14.0% Cl ≤50ppm Fe ≤20ppm Aplikasi: Seuneu réaktif non-Halogén retardants pikeun résin Epoxy, anu tiasa dianggo dina PCB sareng semiconductor encap ...
  • DOPO-HQ TDS

    DOPO-HQ TDS

    Identipikasi Produk Nami produk: 6- (2,5-Dihydroxyphenyl) -6H-dibenz [c, e] [1,2] oxaphosphorine-6-oxide CAS NO.:99208-50-1 Bobot molekul: 324.28 Rumus molekul: C18H13O4P Pasipatan: Proporsi: 1.38-1.4 (25 ℃) Titik lebur: 245 ℃ ~ 253 index Indéks téknis : Penampilan Serbuk bodas Assay (HPLC) ≥99.1% P ≥9.5% Cl ≤50ppm Fe ≤20ppm Aplikasi: Plamtar-DOPO-HQ nyaéta résistansi seuneu bébas bébas halogén fosfat, pikeun résin epoxy kualitas luhur sapertos PCB, pikeun ngagentos TBBA, atanapi perekat kanggo se ...
  • DOPO-ITA(DOPO-DDP) TDS

    DOPO-ITA (DOPO-DDP) TDS

    Identipikasi Produk Nami produk: [(6-Oxido-6H-dibenz [c, e] [1,2] oxaphosphorin-6-yl) metil] asam butanedioic CAS NO.:63562-33-4 Rumus molekul: C17H15O6P Harta: lebur titik: 188 ℃ ~ 194 ℃ Kelarutan (g / 100g pelarut), @ 20 ℃: Cai: lnsoluble, Ethanol: Soluble, THF: Soluble, Isopropanol: Soluble, DMF: Soluble, Acetone: Soluble, Methanol: Soluble, MEK: Soluble Indéks téknis : Penampilan: Bubuk bodas Assay (HPLC) ≥99.0% P ≥8.92% Cl ≤50ppm Fe ≤20ppm Aplikasi: DDP mangrupikeun jinis anyar ...
  • UV absorber

    Nyerep UV

    Penyerap UV mangrupikeun jenis penstabil cahaya, anu tiasa nyerep bagian ultraviolét sinar panonpoé sareng sumber lampu neon tanpa ngarobah dirina.

  • Flame retardant

    Tahan seuneu

    Bahan tahan seuneu nyaéta salah sahiji jinis bahan pelindung, anu tiasa nyegah pembakaran sareng henteu gampang diduruk. Retardant seuneu dilapiskeun dina rupa-rupa bahan sapertos firewall, éta tiasa mastikeun yén éta moal diduruk nalika kaduruk, sareng moal nganyenyeri sareng ngalegaan kisaran pembakaran Kalayan paningkatan kasadaran lingkungan, kaamanan sareng kaséhatan, nagara-nagara di sakumna dunya mimiti fokus kana panilitian, pamekaran sareng panerapan lingkungan ...
123456 Teras> >> Halaman 1/9