• Intermediate

    Panganteur

    Panengah kimia dihasilkeun tina tar batubara atanapi produk minyak bumi, dianggo salaku bahan baku kimia pikeun ngadamel pewarna, péstisida, ubar-ubaran, résin, bantu, pelastik sareng produk panengah sanésna. Daptar produk : Nami Produk CAS NO. Aplikasi P-AMINOPHENOL 123-30-8 Anu Panganteur dina industri pewarna; Industri farmasi; Persiapan pamekar, antioksidan sareng bahan bakar minyak bumi Salicylaldehyde 90-02-8 Persiapan parfum violet germicide médis panengah ...
  • 2-Amino-4-tert-butylphenol

    2-Amino-4-tert-butylphenol

    Ngaran Kimia 2-Amino-4-tert-butylphenol Sinonim : 2-AMINO-4-T-BUTYLPHENOL; 2-AMINO-4-TERT-BUTYLPHENOL; 2-HYDROXY-5-TERT-BUTYLANILINE; T-BUTYL-O-AMINOPHENOL ; o-Amino-p-tert-butylphenol; 2-Amino-4-tert-Butylphenol 1199-46-8; p-tert-Butyl-o-aminophenol; 2-AMINO- 4-TERT. Formula Molekul C10H15NO CAS Nomer 1199-46-8 Spesifikasi tampilan titik lebur kristal bodas 162-164 ℃ eusi ≥99% (Uap HP <0.2% lebu <0.4% volatil <0.4% Aplikasi: Pikeun ngadamel produk sapertos lampu ...
  • 2-Aminophenol

    2-Aminophenol

    Ngaran Kimia 2-Aminophenol Sinonim : CI 76520; Pangkalan Oksidasi CI 17; 2-Amino-1-hydroxybenzene; 2-Hydroxyaniline; fenol amino ortho; o-Hydroxyaniline; O-Aminophenol; O-AMINO PHENOL; O-AMINOPHENOL Formula Molekuler C6H4O4S CAS Nomer 95-55-6 Penampilan Spésifikasi: ampir kristal kakuatanana MP MP: 173-175 ℃ Kasucian: 98% mnt Aplikasi: produk fungsina salaku panengah péstisida, réagen analitik, pewarna diazo sareng pewarna walirang 1. Kantong 25KG 2. Simpen produk ...
  • 2-Formylbenzenesulfonic acid sodium salt

    2-Formylbenzenesulfonic uyah natrium

    Nami Kimia 2-Formylbenzenesulfonic acid salt salt Sinonim :: Benzaldehyde ortho sulfonic acid (sodium salt) Formula molekul: C7H5O4SNa Bobot molekul: 208.16 Sipat: bubuk kristal bodas, gampang leyur dina cai. Penampilan: bubuk bodas padet Assay (w / w)%: ≥95 Cai (w / w)%: ≤1 Cai dina tés leyuran: jelas Pamakean: Mangrupikeun panengah pikeun nyintésis pemutihan fluorescent BPS, triphenylmethane dge, Paket 1. 25KG kantong 2 Simpen produk na dina hawa anu garing, garing, well-ventilat ...
  • 3-(Chloromethyl)Tolunitrile

    3- (Chloromethyl) Tolunitrile

    Ngaran Kimia 3- (Chloromethyl) Tolunitrile CAS :: 64407-07-4 Formula molekular: C8H6ClN Beurat molekul: 151.5929 Penampilan: bubuk kristal bodas Pamakéan: Sintésis organik panengah Paket 1. kantong 25KG 2. Simpen produk dina tiis, garing, daérah anu berventilasi jauh tina bahan anu teu cocog.
  • 3-Methylbenzoic acid

    Asam 3-Methylbenzoic

    Nami Kimia: Asam 3-Toluic Sinonim: asam 3-Methylbenzoic; m-Methylbenzoic acid; asam m-Toluylic; Formula Molekular béta-Methylbenzoic Formula: C8H8O2 Beurat Molekul: 136.15 Jumlah CAS: 99-04-7 EINECS / ELINCS: 202-723-9 Spésifikasi: SPESIFIKASI BARANG Barang Penampilan Bodas atanapi bulak bubuk konéng kristal Assay 99.0% Cai 0.20% max Titik lebur 109.0 -112.0ºC Asid Isoftalat 0,20% max Asam Benzoat 0,30% max Isomer 0.20% Densitas 1.054 Titik lebur 108-112 ºC ...
  • Bisphenol P (2,2-Bis(4-hydroxyphenyl)-4-methylpentane)

    Bisphenol P (2,2-Bis (4-hydroxyphenyl) -4-methylpentane)

    Ngaran kimia: 2,2-Bis (4-hydroxyphenyl) -4-methylpentane Formula molekular: C18H22O2 CAS #: 6807-17-6 Spesifikasi: 1 Penampilan: bubuk kristal bodas 2 Assay: 98% mnt 3 Titik lebur: 159-162 ° C 4 Perkara volatil: 0,5% max 5 Abu: 0,1% max Paket sareng Panyimpenan 1. 25KG serat kendang 2. Simpen produkna dina tempat anu tiis, garing, berventilasi jauh tina bahan anu teu cocog.
  • Diphenylamine

    Diphenylamine

    Nami Kimia: Formula Diphenylamine Beurat: 169.22 Formula: C12H11N CAS NO.: 122-39-4 EINECS NO.: 204-539-4 Spesifikasi: Item Spesifikasi Penampilan Bodas sareng coklat coklat flakiness Diphenylamine ≥99.60% Titik Didih Rendah ≤0.30% Tinggi Titik didih ≤0.30% Aniline ≤0.10% Aplikasi: Diphenylamine utamina dianggo pikeun nyintésis antioksidan karét, pewarna, ubar panengah, antioksidan minyak pelumas sareng penstabil mesiu. Panyimpenan: Toko ditutup ngandung ...
  • Hydrogenated bisphenol A

    Bisphenol terhidrogén A

    Ngaran kimia Bisphenol terhidrogénasi Sinonim: 4,4-Isopropylidenedicyclohexanol, campuran isomer; 2,2-Bis (hydroxycyclohexyl) propanone; H-BisA (HBPA); 4,4′-Isopropylidenedicyclohexanol (HBPA); 4,4'-Isopropylidenedicyclohexanol; HBPA; Bisphenol terhidrogén A; 4,4'-propana-2,2-diyldicyclohexanol; 4- [1- (4-hydroxycyclohexyl) -1-métil-étil] cyclohexanol Formula Molekul C15H28O2 CAS Jumlah 80-04-6 Spésipisi Penampilan: serpihan bodas Bisphenol terhidrogén A,% (m / m) ≥ : 9 ...
  • O-Anisaldehyde

    O-Anisaldehida

    Ngaran Kimia O-Anisaldehyde Sinonim :: 2-Methoxybenzaldehyde; O-Methoxylbenzaldehyde Molecular Formula C8H8O2 CAS Jumlah 135-02-4 Spésipikasi Apperance: bubuk kristalin teu warna Titik lebur: 34-40 point Titik didih: 238 ℃ Indéks réfraktif: 1.5608 Titik flash: 117 ℃ Aplikasi: Panengah sintésis organik, dianggo dina produksi rempah, ubar. Pakét sareng Panyimpenan 1. Kantong 25KG 2. Simpen produk dina tempat anu tiis, garing, berventilasi jauh tina bahan anu teu cocog.
  • p-Toluic acid

    p-asam Toluic

    Ngaran Kimia p-Toluic acid Sinonim : para-Toluic acid; p-carboxytoluene; p-toluic; P-METHYLBENZOIC Acid; RARECHEM AL BO 0067; P-TOLUYLIC Acid; P-TOLUIC Acid; PTLA Molecular Formula C8H8O2 CAS Jumlah 99-94-5 Spésipisi Panémbong: bubuk bodas atanapi kristal Titik lebur: 178 ~ 181 ℃ Eusi≥99% Aplikasi: panengah pikeun sintésis organik. Hal ieu utamina dianggo dina ngahasilkeun PAMBA, p-Tolunitrile, bahan fotosensitif, sareng sajabana Paket sareng Panyimpenan 1. 25KG kantong 2. Simpen produk dina ...
  • Salicylaldehyde

    Salisilaldéhida

    Ngaran Kimia Salicylaldehyde Molecular Formula C7H6O2 Beurat Molekuler 122.12 CAS Jumlah 90-02-8 Eusi Spesifikasi: ≥98% Titik lebur: -7 ℃ Penampilan: Cairan warna-warni konéng sareng transparan cairan o-klorobenzaldehida: ≤3.5-0.8% Aplikasi Persiapan parfum violet panengah médis germisida jsb. Pakét sareng Panyimpenan 1.200KG / tambaga sérab palastik beusi-plastik 2. disimpen di tempat anu jauh tina sinar matahari, tiis sareng garing.
12 Teras> >> Halaman 1/2