• Intermediate

    Penengah

    Penengah kimia sing diprodhuksi saka tar batubara utawa produk minyak bumi, digunakake minangka bahan baku kimia kanggo ngasilake pewarna, pestisida, obat-obatan, resin, tambahan, pelapis plastik lan produk menengah liyane. Dhaptar produk : Jeneng Produk CAS NO. Aplikasi P-AMINOPHENOL 123-30-8 Penengah ing industri pewarna; Industri farmasi; Preparasi pangembang, aditif antioksidan lan minyak bumi Salicylaldehyde 90-02-8 Preparasi medhis obat-obatan germis parfum violet ...
  • 2-Amino-4-tert-butylphenol

    2-Amino-4-tert-butylphenol

    Jeneng Kimia 2-Amino-4-tert-butylphenol Sinonim : 2-AMINO-4-T-BUTYLPHENOL; 2-AMINO-4-TERT-BUTYLPHENOL; 2-HYDROXY-5-TERT-BUTYLANILINE; T-BUTYL-O-AMINOPHENOL ; o-Amino-p-tert-butylphenol; 2-Amino-4-tert-Butylphenol 1199-46-8; p-tert-Butyl-o-aminophenol; 2-AMINO- 4-TERT. Formula Molekuler C10H15NO CAS Nomer 1199-46-8 Spesifikasi tampilan titik lebur kristal putih 162-164 ℃ isi ≥99% (Kelembapan HP <0,2% awu <0,4% molah malih <0.4% Aplikasi: Kanggo nggawe produk kayata padhang ...
  • 2-Aminophenol

    2-Aminophenol

    Jeneng Kimia 2-Aminophenol Sinonim : CI 76520; Pangkalan Oksidasi CI 17; 2-Amino-1-hydroxybenzene; 2-Hydroxyaniline; fenol amino ortho; o-Hydroxyaniline; O-Aminophenol; O-AMINO PHENOL; Formula Molekuler O-AMINOPHENOL C6H4O4S CAS Nomer 95-55-6 Tampilan Spesifikasi: kristal meh putih karo MP: 173-175 ℃ Kemurnian: 98% min Aplikasi: produk minangka fungsi intermediet kanggo pestisida, reagen analitis, pewarna diazo lan pewarna belerang 1. Tas 25KG 2. Simpen produk ...
  • 2-Formylbenzenesulfonic acid sodium salt

    2-uyah natrium asam Formylbenzenesulfonic

    Jeneng Kimia 2-Formylbenzenesulfonic sodium salt salt Sinonim :: Benzaldehyde ortho sulfonic acid (sodium salt) Formula molekul: C7H5O4SNa Bobot molekul: 208.16 Properties: bubuk kristal putih, gampang larut ing banyu. Katon: bubuk putih werni Aset (w / w)%: ≥95 Banyu (w / w)%: Water1 Uji banyu kanggo solusi: bening Panganggoan: Penengah kanggo nyintesis pemutih neon CBS, triphenylmethane dge, Paket 1. Tas 25KG 2 Simpen produk ing ventilasi sing adhem, garing, uga ...
  • 3-(Chloromethyl)Tolunitrile

    3- (Klorometil) Tolunitrile

    Jeneng Kimia 3- (Chloromethyl) Tolunitrile CAS :: 64407-07-4 Formula molekul: C8H6ClN Bobot molekul: 151.5929 Katon: bubuk kristal putih Panggunan: Penengah sintesis organik Paket 1. Tas 25KG 2. Simpen produk ing adhem, garing, area sing berventilasi apik adoh saka bahan sing ora kompatibel.
  • 3-Methylbenzoic acid

    Asam 3-Methylbenzoic

    Jeneng Kimia: Asam 3 -oluolu Sinonim: asam 3-Methylbenzoic; asam m-Methylbenzoic; asam m-Toluylic; Formula Molekul beta-Methylbenzoic acid: C8H8O2 Bobot Molekuler: 136.15 Nomer CAS: 99-04-7 EINECS / ELINCS: 202-723-9 Spesifikasi: SPESIFIKASI BARANG Katon Katon Wêdakakêna kristal putih utawa kuning pucat Assay 99,0% Banyu 0,20% max Titik lebur 109.0 -112.0ºC Asam isoftalat 0,20% max Asam benzoat 0,30% max Isomer 0,20% Kapadhetan 1.054 Titik lebur 108-112 ºC ...
  • Bisphenol P (2,2-Bis(4-hydroxyphenyl)-4-methylpentane)

    Bisphenol P (2,2-Bis (4-hydroxyphenyl) -4-methylpentane)

    Jeneng kimia: 2,2-Bis (4-hydroxyphenyl) -4-methylpentane Formula molekul: C18H22O2 CAS #: 6807-17-6 Spesifikasi: 1 Katon: bubuk kristal putih 2 Assay: 98% min 3 Titik lebur: 159-162 ° C 4 Materi volatil: 0,5% maks 5 Abu: 0,1% max Paket lan Penyimpanan 1. Drum serat 25KG 2. Simpen produk ing area sing adhem, garing lan berventilasi adoh saka bahan sing ora cocog.
  • Diphenylamine

    Diphenylamine

    Jeneng Kimia: Formula Diphenylamine Bobot: 169,22 Formula: C12H11N CAS NO.: 122-39-4 EINECS NO .: 204-539-4 Spesifikasi: Spesifikasi Barang Penampilan Flakiness putih lan coklat muda Diphenylamine ≥99,60% Titik Didih Kurang Point0,30% Dhuwur Titik Didih ≤0.30% Aniline ≤0.10% Aplikasi: Diphenylamine umume digunakake kanggo nyintesis antioksidan karet, pewarna, obat penengah, antioksidan minyak pelumas lan penstabil bubuk bubuk. Panyimpenan: Toko ditutup ngemot ...
  • Hydrogenated bisphenol A

    Bisphenol hidrogenasi A

    Jeneng Kimia Bisphenol hidrogenasi Sinonim: 4,4-Isopropylidenedicyclohexanol, campuran isomer; Propanone 2,2-Bis (hydroxycyclohexyl); H-BisA (HBPA); 4,4′-Isopropylidenedicyclohexanol (HBPA); 4,4′-Isopropylidenedicyclohexanol; HBPA; Bisphenol hidrogenasi A; 4,4′-propane-2,2-diyldicyclohexanol; 4- [1- (4-hydroxycyclohexyl) -1-metil-etil] cyclohexanol Formula Molekuler C15H28O2 CAS Nomer 80-04-6 Penampilan Spesifikasi: serpih putih Bisphenol hidrogenasi A,% (m / m) ≥ : 9 ...
  • O-Anisaldehyde

    O-Anisaldehida

    Jeneng Kimia O-Anisaldehyde Sinonim :: 2-Methoxybenzaldehyde; Formula Molekuler O-Methoxylbenzaldehyde C8H8O2 CAS Nomer 135-02-4 Spesifikasi Apperansi: bubuk kristal tanpa warna Titik lebur: 34-40 point Titik didih: 238 ℃ Indeks réfraktif: 1,5608 Titik lampu kilat: 117 ℃ Aplikasi: Penengah sintesis organik, digunakake ing produksi bumbu, obat. Paket lan Panyimpenan 1. Kantong 25KG 2. Simpen produk ing area sing adhem, garing lan berventilasi adoh saka bahan sing ora kompatibel.
  • p-Toluic acid

    p-asam Toluat

    Jeneng Kimia p-Toluic acid Sinonim: asam para-Toluic; p-carboxytoluene; p-toluic; Asam P-METHYLBENZOIC; RARECHEM AL BO 0067; Asam P-TOLUILIK; Asam P-TOLUIK; Formula Molekuler PTLA C8H8O2 CAS Nomer 99-94-5 Katon Spesifikasi: bubuk putih utawa kristal Titik lebur: 178 ~ 181 ℃ Konten≥99% Aplikasi: penengah kanggo sintesis organik. Iki umume digunakake kanggo ngasilake PAMBA, p-Tolunitrile, bahan fotosensitif, lan liya-liyane Paket lan Panyimpenan 1. Tas 25KG 2. Simpen produk ing ...
  • Salicylaldehyde

    Salisilaldehida

    Jeneng Kimia Formula Molekuler Salicylaldehyde C7H6O2 Bobot Molekuler 122.12 CAS Nomer 90-02-8 Isi Spesifikasi: ≥98% Titik lebur: -7 ℃ Katon: Cairan o-klorobenzaldehida cair kuning cahya lan transparan: ≤3.5-0.8% Aplikasi Preparasi minyak wangi violet panengah medis germisida lan liya-liyane. Paket lan Panyimpenan 1.200KG / drum senyawa plastik wesi-plastik 2. ditutup ing papan sing adoh saka sunar srengenge, adhem lan garing.