• Stabiliser Hidrolisis - Kunci kanggo ndawakake Umur Rak Produk

    Kanthi perkembangan industri lan teknologi modern, aplikasi bahan kimia ing produksi lan urip saben dina dadi saya akeh.Ing proses iki, peran sing penting yaiku stabilizer hidrolisis.Bubar, pentinge stabilisator hidrolisis lan aplikasi ...
    Waca liyane
  • Apa bis phenyl carbodiimide?

    Diphenylcarbodiimide, rumus kimia 2162-74-5, minangka senyawa sing narik kawigaten ing bidang kimia organik.Tujuan saka artikel iki yaiku kanggo menehi ringkesan babagan diphenylcarbodiimide, sifat, panggunaan, lan pentinge ing macem-macem aplikasi.Difenilkarbodi...
    Waca liyane
  • A Antioksidan Fosfit kinerja dhuwur kanggo pangolahan Polimer

    Antioksidan 626 minangka antioksidan organo-phosphite kinerja dhuwur sing dirancang kanggo digunakake ing proses produksi nuntut kanggo nggawe homopolimer etilena lan propilen lan kopolimer uga kanggo nggawe elastomer lan senyawa rekayasa utamane ing ngendi stabilitas warna sing apik banget ...
    Waca liyane
  • Apa agen whitening fluoresensi ing plastik?

    Plastik akeh digunakake ing macem-macem industri amarga versatility lan biaya murah.Nanging, masalah umum karo plastik yaiku cenderung kuning utawa ilang warna amarga kena cahya lan panas.Kanggo ngatasi masalah iki, manufaktur asring nambah aditif disebut brighteners optik kanggo pla ...
    Waca liyane
  • Apa padhang optik?

    Brighteners optik, uga dikenal minangka brighteners optik (OBA), minangka senyawa sing digunakake kanggo nambah tampilan materi kanthi nambah putih lan padhang.Biasane digunakake ing macem-macem industri, kalebu tekstil, kertas, deterjen lan plastik.Ing artikel iki, kita bakal njlèntrèhaké ...
    Waca liyane
  • Apa Bedane Agen Nukleat lan Agen Klarifikasi?

    Ing plastik, aditif nduweni peran penting kanggo nambah lan ngowahi sifat bahan.Agen nukleasi lan agen klarifikasi minangka rong aditif kasebut sing duwe tujuan sing beda kanggo entuk asil tartamtu.Nalika loro-lorone mbantu nambah kinerja produk plastik, iku kritik ...
    Waca liyane
  • Apa bedane antarane penyerap UV lan stabilisator cahya?

    Nalika nglindhungi bahan lan produk saka efek sinar srengenge sing mbebayani, ana rong aditif sing umum digunakake: penyerap UV lan penstabil cahya.Sanajan padha muni, loro zat kasebut beda banget babagan cara kerjane lan tingkat perlindungan sing diwenehake.Minangka n...
    Waca liyane
  • Acetaldehyde Scavengers

    Poly(ethylene terephthalate) (PET) minangka bahan kemasan sing umum digunakake ing industri panganan lan minuman;mulane, stabilitas termal sawijining wis sinau dening akeh peneliti.Sawetara studi kasebut menehi penekanan marang generasi asetaldehida (AA).Anane AA ing PET ar ...
    Waca liyane
  • Resin Melamin Metil

    Nanjing Reborn New Material Co., Ltd. minangka pemasok aditif polimer sing kondhang ing China.Kanthi panjaluk sing akeh kanggo produk adhedhasar polimer, Nanjing Reborn wis setya nyedhiyakake agen crosslinking berkualitas tinggi Methylated Melamine Resin.Resin melamin-formaldehida minangka jinis ing t ...
    Waca liyane
  • Pentinge Penstabil Hidrolisis lan Agen Anti Hidrolisis ing Aplikasi Industri

    Pentinge Penstabil Hidrolisis lan Agen Anti Hidrolisis ing Aplikasi Industri

    Stabilisator hidrolisis lan agen anti-hidrolisis minangka rong aditif kimia sing penting banget ing aplikasi industri sing mbantu nglawan efek hidrolisis.Hidrolisis minangka reaksi kimia sing kedadeyan nalika banyu ngrusak ikatan kimia, timbal ...
    Waca liyane
  • Fire-retardant Coating

    1. Pambuka Lapisan tahan geni minangka lapisan khusus sing bisa nyuda flammability, mblokir panyebaran geni kanthi cepet, lan nambah daya tahan geni sing diwatesi saka materi sing dilapisi.2. Prinsip operasi 2.1 Ora gampang kobong lan bisa nundha kobongan utawa rusak materi ...
    Waca liyane
  • Polialdehida resin A81

    Polialdehida resin A81

    Pambuka Resin aldehida, uga dikenal minangka resin polyacetal, minangka jinis resin kanthi resistensi kuning banget, tahan cuaca lan kompatibilitas.Werna putih utawa rada kuning, lan bentuke dipérang dadi jinis partikel halus flake bunder sawise granula ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2