Penstabil cahya

Katrangan singkat:

Jeneng Produk CAS NO. Aplikasi LS-123 129757-67-1 / 12258-52-1 Acrylics, PU, ​​Sealants, Adhesives, Rubbers, Coating LS-292 41556-26-7 / 82919-37-7 PO, MMA, PU, ​​Paints, Ink, Lapisan LS-144 638 ...


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk CAS NO. Lamaran
LS-123 129757-67-1 /12258-52-1 Acrylics, PU, ​​Sealants, Adhesives, Karet, Coating
LS-292 41556-26-7 /82919-37-7 PO, MMA, PU, ​​Cat, Tinta, Coating
LS-144 63843-89-0 Lapisan otomotif, lapisan koil, lapisan bubuk

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita