• Liquid Light Stabilizer DB117

    Penstab Cahaya Cair DB117

    Karakterisasi: DB 117 minangka sistem cair, panas cair lan sistem penstabil ringan, ngemot komponen penstop lampu lan antioksidan, menehi stabilitas cahya sing apik banget kanggo sawetara sistem poliuretan sajrone digunakake. Properties Properties Physical: Kuning, Kapadhetan cairan kental (20 ° C): 1.0438 g / cm3 Viskositas (20 ° C) : 35.35 mm2 / s Aplikasi DB 117 digunakake ing poliuretan kayata Mould Injeksi Reaksi, kulit sintetis poliuretan thermoplastic, polyurethanes cor , e ...
  • Liquid Light Stabilizer DB75

    Penstabil Cahaya Cair DB75

    Karakterisasi DB 75 yaiku sistem penstabil panas lan cahya sing dirancang kanggo poliuretan Aplikasi DB 75 digunakake ing poliuretan kayata poliuretan Reaksi Injeksi (RIM) poliuretan lan poliuretan termoplastik (TPU). Campuran kasebut uga bisa digunakake ing aplikasi segel lan perekat, ing lapisan poliuretan ing terpal lan jubin uga ing kulit sintetis. Fitur / mupangate DB 75 ngalangi proses, cahya lan hawa sing nyebabake degradasi produk poliuretan kayata ...
  • Light Stabilizer UV-3853

    Penstabil Cahaya UV-3853

    Jeneng Kimia: 2, 2, 6, 6-Tetramethyl-4-piperidinyl stearate (campuran asam lemak) CAS NO. 167078-06-0 Formula Molekuler: C27H53NO2 Bobot Molekuler: 423.72 Tampilan Spesifikasi: Waxy Solid Titik lebur: 28 ℃ min Nilai Saponifikasi, mgKOH / g: 128 ~ 137 Konten Awu: 0,1% Mundhut Mundur: ≤ 0,5% Nilai Saponifikasi, mgKOH / g: 128-137 Transmisi,%: 75% min @ 425nm 85% min @ 450nm Properti: Iki waxy padhet, ora ambu. Titik lebur kasebut 28 ~ 32 ° C, gravitasi tartamtu (20 ° C) yaiku 0,895. Iku ...
  • Light Stabilizer UV-3529

    Penstabil Cahaya UV-3529

    Jeneng Kimia: Penstabil Cahaya UV-3529: N, N'-Bis (2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl) -1,6-hexanediamine polimer kanthi morfolin-2,4,6-trichloro-1, Produk reaksi 3,5-triazine metilasi CAS NO.: 193098-40-7 Formula Molekuler : (C33H60N80) n Bobot Molekuler : / Spesifikasi Rupa: Putih nganti kekuningan suhu transisi kaca: 95-120 ° C Kerugian Pangatusan: 0,5% max Toluene Insolubles: OK Aplikasi PE-film, tape utawa PP-film, tape utawa PET, PBT, PC lan PVC.
  • Light Stabilizer UV-3346

    Penstabil Cahaya UV-3346

    Jeneng Kimia: Poli [(6-morpholino-s-triazine-2,4-diyl) [2,2,6,6-tetramethyl-4- piperidyl] imino] -hexamethylene [(2,2,6,6-tetramethyl -4-piperidyl) imino], Cytec Cyasorb UV-3346 CAS NO.:82451-48-7 Formula Molekuler : (C31H56N8O) n Bobot Molekuler : 1600 ± 10% Katon Spesifikasi: Wêdakakêna putih utawa Werna pastil (APHA): 100 Mundhung pangatusan maksimal, Titik lebur maks 0,8%: / ℃: Aplikasi 90-115 1. Kontribusi warna minimal 2. Kurang stabilitas 3. Kompatibilitas banget karo HALS lan UVA liyane 4. Apik ...
  • Light Stabilizer 944

    Penstabil Cahaya 944

    Jeneng Kimia: Poli [[6- [(1,1,3 -3-tetramethylbutyl) amino] -1,3,5-triazine-2,4-diyl] [(2,2,6,6-tetramethyl-4 -piperidinyl) imino] -1,6-hexanediyl [(2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl) imino]]) CAS NO.:70624-18-9 Formula Molekuler : [C35H64N8] n (n = 4-5) Bobot Molekuler :> 9000 Spesifikasi Rupa: Wêdakakêna kuning putih utawa bulak utawa granula Jarak leleh (℃): 100 ~ 125 Volatilisasi (%): -0.8 (105 ℃ 2Hr) Awu (%): -0.1 Transmisi entheng ( %): 425nm 93 min 500nm 97 min (10g / 100ml toluene) Aplikasi ...
  • Light Stabilizer 791

    Penstabil Cahaya 791

    Jeneng Kimia: Poli [[6 - [(1,1,3,3-tetramethylbutyl) amino] -1,3,5-triazine-2,4-diyl] [(2,2,6,6-tetramethyl-4 -piperidinyl) imino] -1,6-hexanediyl [(2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl) imino]]) CAS NO.:71878-19-8 / 52829-07-9 Formula Molekuler : C35H69Cl3N8 & C28H52N2O4 Bobot Molekuler : Mn = 708.33496 & 480.709 Penampilan Spesifikasi: granula putih nganti rada kuning, kisaran Peleburan ora ana ambu: udakara. 55 ° C miwiti Gravitasi tartamtu (20 ° C): 1.0 - 1.2 g / cm3 Senter:> 150 ° C Tekanan uap (...
  • Light Stabilizer 783

    Penstabil Cahaya 783

    Jeneng Kimia: Poli [[6 - [(1,1,3,3-tetramethylbutyl) amino] -1,3,5-triazine-2,4diyl] [(2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl ) imino] -1,6-hexanediyl [(2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl) imino]]) CAS NO.:65447-77-0&70624-18-9 Formula Molekuler : C7H15NO & C35H69Cl3N8 Bobot Molekuler : Mn = 2000-3100 g / mol & Mn = 3100-4000 g / mol Spesifikasi Rupa: pastill putih nganti kuning rada kisaran Peleburan: 55-140 ° C Flashpoint (DIN 51758): 192 ° C Kapadhetan akeh: 514 g / l Aplikasi Aplikasi saka aplikasi ...
  • Light Stabilizer 770

    Penstabil Cahaya 770

    Jeneng Kimia: Bis (2,2,6,6-Tetramethyl-4-Piperidinyl) sebacate CAS NO. Agustus2829-07-9 Formula Molekuler : C28H52O4N2 Bobot Molekuler : 480.73 Katon Spesifikasi: Bubuk putih / Kemurnian granular: 99.0% min Leleh titik: 81-85 ° Cmin Ash: 0,1% maks Transmisi: 425nm: 98% min 450nm: 99% min Volatilitas: 0,2% (105 ° C, 2 jam) Penstabil Cahaya Aplikasi 770 minangka pemulung radikal sing efektif banget sing nglindhungi polimer organik saka degradasi disebabake kena radiasi ultraviolet. Lampu Stabili ...
  • Light Stabilizer 438

    Penstabil Cahaya 438

    Jeneng Kimia: N, N'-Bis (2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl) -1,3-benzenedicarboxamide 1,3-Benzendicarboxamide, N, N'-Bis (2,2,6,6 -Tetramethyl-4-Piperidinyl); Nylostab S-Eed; Stabilizer Polyamide; 1,3-Benzenedicarboxamide, N, N-bis (2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl) -; 1,3-Benzenedicarboxamide, N, N'-bis (2,2,6, 6-tetramethyl-4-piperdinyl); N, N "-BIS (2,2,6,6-TETRAMETHYL-4-PIPERIDINYL) -1,3-BENZENEDICARBOXAMIDE; N, N'-bis (2,2,6, 6-tetramethyl-4-piperidyl) isophthalamide; Cahya stabil ...
  • High Performance Light Stabilizer DB886

    Kinerja Penstabilitas Kinerja Tinggi DB886

    Karakterisasi DB 886 minangka paket stabilisasi UV kinerja tinggi sing dirancang kanggo sistem poliuretan (kayata TPU, CASE, aplikasi busa fleksibel RIM). DB 866 utamane efisien ing poliuretan termoplastik (TPU). DB 866 uga bisa digunakake ing lapisan poliuretan ing terpal lan jubin uga ing kulit sintetis. Aplikasi DB 886 nyedhiyakake stabilitas UV sing luar biasa kanggo sistem poliuretan. Efektivitas tambah saka sistem stabilisasi UV konvensional utamane ...
  • Light Stabilizer 292

    Penstabil Cahaya 292

    Jeneng Kimia: Bis (1,2,2,6 -6-pentamethyl-4-piperidinyl) sebacate Methyl 1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidinyl sebacate CAS NO. Kaping1556-26-7+82919 -37-7 Formula Molekuler : C30H56N2O4 + C21H39NO4C30 Bobot Molekuler : 509 + 370 Spesifikasi Rupa: Cairan likat kuning cahya Kejelasan solusi (10g / 100ml Toluene): Cetha Werna solusi: 425nm 98.0% min (Transmisi) 500nm 99.0% min Assay (dening GC): 1. Bis (1,2,2,6-pentamethyl-4-piperidinyl) sebacate: 80 + 5% 2.Methyl 1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidi. ..