• Liquid Light Stabilizer DB117

  Stabilizues i dritës së lëngshme DB117

  Karakterizimi: DB 117 është një sistem stabilizues i nxehtësisë dhe dritës së lëngshme me kosto efektive, që përmban stabilizues të dritës dhe përbërës antioksidues, duke i dhënë qëndrueshmëri të shkëlqyeshme dritës një numri të sistemeve poliuretani gjatë përdorimit të tij. Karakteristikat fizike Pamja: Lëndë e verdhë, viskoze Dendësia (20 ° C): 1,0438 g / cm3 Viskoziteti (20 ° C) : 35,35 mm2 / s Zbatimet DB 117 përdoret në poliuretane si formimi i injeksionit të reagimit, lëkura sintetike poliuretani termoplastike, poliuretani i derdhur , e ...
 • Liquid Light Stabilizer DB75

  Stabilizues i dritës së lëngshme DB75

  Karakterizimi DB 75 është sistem stabilizues i nxehtësisë dhe dritës së lëngshme i projektuar për poliuretanet. Zbatimi DB 75 përdoret në poliuretani të tilla si poliuretani i Reaksionit të Injection Molding (RIM) dhe poliuretani termoplastik (TPU). Përzierja mund të përdoret gjithashtu në aplikime ngjitëse dhe ngjitëse, në veshje poliuretani në pëlhurë gomuar dhe dysheme, si dhe në lëkurë sintetike. Karakteristikat / përfitimet DB 75 parandalon degradimin e përpunimit, dritës dhe motit të prodhimeve të poliuretanit siç janë s ...
 • Light Stabilizer UV-3853

  Stabilizues i dritës UV-3853

  Emri Kimik: 2, 2, 6, 6-tetrametil-4-piperidinil stearat (përzierja e acideve yndyrore) NR. CAS: 167078-06-0 Formula molekulare: C27H53NO2 Pesha molekulare: 423.72 Specifikimi Paraqitja: Pika e shkrirjes së ngurtë me dylli: 28 ℃ min Vlera e Saponifikimit, mgKOH / g: 128 ~ 137 Përmbajtja e hirit: 0,1% Humbja maksimale gjatë tharjes: ≤ 0,5% Vlera e Saponifikimit, mgKOH / g: 128-137 Transmetimi,%: 75% min @ 425nm 85% min @ 450nm Karakteristikat: Ajo është dylli i fortë, pa erë. Pika e tij e shkrirjes është 28 ~ 32 ° C, pesha specifike (20 ° C) është 0.895. Ajo ...
 • Light Stabilizer UV-3529

  Stabilizues i dritës UV-3529

  Emri Kimik: Stabilizues i dritës UV-3529: N, N'-Bis (2,2,6,6-tetrametil-4-piperidinil) -1,6-heksenediamine polimere me morfolinë-2,4,6-trikloro-1, Produktet e reaksionit 3,5-triazin metiluar NR CAS: 193098-40-7 Formula molekulare : (C33H60N80) n Pesha molekulare : / Specifikimi Paraqitja: E ngurtë në të verdhë të verdhë Temperatura e tranzicionit të qelqit: 95-120 ° C Humbja në tharje: 0,5% Maksimumi i Toluenit të patretshëm: Zbatim i mirë PE-film, shirit ose film PP, shirit ose PET, PBT, PC dhe PVC.
 • Light Stabilizer UV-3346

  Stabilizues i dritës UV-3346

  Emri Kimik: Poli [(6-morfolino-s-triazin-2,4-diil) [2,2,6,6-tetrametil-4- piperidil] imino] -heksametilen [(2,2,6,6-tetrametil -4-piperidil) imino], Cytec Cyasorb UV-3346 CAS NR.: 82451-48-7 Formula molekulare : (C31H56N8O) n Pesha molekulare : 1600 ± 10% Specifikimi Paraqitja: Jashtë pluhurit të bardhë ose Ngjyra e pastilit (APHA): 100 Humbja maksimale në tharje, 0.8% maksimumi Pika e shkrirjes: / ℃: 90-115 Zbatimi 1. Kontributi minimal i ngjyrave 2. paqëndrueshmëria e ulët 3. pajtueshmëria e shkëlqyeshme me HALS dhe UVA të tjera 4. E mirë ...
 • Light Stabilizer 944

  Stabilizuesi i dritës 944

  Emri Kimik: Poli [[6- [(1,1,3,3-tetrametylbutil) amino] -1,3,5-triazin-2,4-diil] [(2,2,6,6-tetrametil-4 -piperidinil) imino] -1,6-hexanedil ([2,2,6,6-tetrametil-4-piperidinil) imino]]) NR CAS: 70624-18-9 Formula molekulare : [C35H64N8] n (n = 4-5) Pesha Molekulare :> 9000 Specifikimi Paraqitja: Pluhur ose kokrrizë e bardhë ose e verdhë e zbehtë Diapazoni i shkrirjes (℃): 100 ~ 125 Avullimi (%): ≤0.8 (105 ℃ 2Hr) Hiri (%): .10.1 Transmetueshmëria e dritës ( %): 425nm 93 min 500nm 97 min (10g / 100ml toluen) Aplikimi ...
 • Light Stabilizer 791

  Stabilizuesi i dritës 791

  Emri Kimik: Poli [[6 - [(1,1,3,3-tetrametylbutil) amino] -1,3,5-triazin-2,4-diil] [(2,2,6,6-tetrametil-4 -piperidinil) imino] -1,6-hexanedil ([2,2,6,6-tetrametil-4-piperidinil) imino]]) NR CAS: 71878-19-8 / 52829-07-9 Formula molekulare : C35H69Cl3N8 & C28H52N2O4 Pesha Molekulare : Mn = 708.33496 & 480.709 Specifikimi Paraqitja: granula të bardha deri pak të verdha, pa erë Diapazoni i shkrirjes: afërsisht. Fillimi 55 ° C Graviteti specifik (20 ° C): 1,0 - 1,2 g / cm3 Pika e ndezjes:> 150 ° C Presioni i avullit (...
 • Light Stabilizer 783

  Stabilizuesi i dritës 783

  Emri Kimik: Poli [[6 - [(1,1,3,3-tetrametylbutil) amino] -1,3,5-triazinë-2,4dil] [(2,2,6,6-tetrametil-4-piperidinil) ) imino] -1,6-hexanediyl [(2,2,6,6-tetrametil-4-piperidinil) imino]]) CAS NO.:65447-77-0&70624-18-9 Formula molekulare : C7H15NO & C35H69Cl3N8 Pesha molekulare : Mn = 2000-3100 g / mol & Mn = 3100-4000 g / mol Specifikimi Pamja: pasta të bardha deri pak të verdha Diapazoni i shkrirjes: 55-140 ° C Pika e ndezjes (DIN 51758): 192 ° C Dendësia e madhe: 514 g / l Fushat e aplikimit ...
 • Light Stabilizer 770

  Stabilizues i dritës 770

  Emri Kimik: Bis (2,2,6,6-Tetrametil-4-Piperidinil) sebacate CAS NO.:52829-07-9 Formula molekulare : C28H52O4N2 Pesha molekulare : 480,73 Spec Specifikimi Paraqitja: Pluhur i bardhë / grimcë Pastërtia: 99,0% min Shkrirja pika: 81-85 ° Cmin Hiri: 0,1% maksimumi Transmetueshmëria: 425nm: 98% min 450nm: 99% min paqëndrueshmëria: 0,2% (105 ° C, 2 orë) Stabilizuesi i dritës së aplikimit 770 është një pastrues radikal shumë efektiv që mbron polimerët organikë ndaj degradimi i shkaktuar nga ekspozimi ndaj rrezatimit ultraviolet. Drita Stabili ...
 • Light Stabilizer 438

  Stabilizues i dritës 438

  Emri Kimik: N, N'-Bis (2,2,6,6-tetrametil-4-piperidinil) -1,3-benzenedikarboksamide 1,3-Benzendikarboksamide, N, N'-Bis (2,2,6,6 -Tetrametil-4-Piperidinil); Nylostab S-Eed; Stabilizues poliamide; 1,3-Benzenedicarboxamide, N, N-bis (2,2,6,6-tetrametil-4-piperidinil) -; 1,3-Benzenedicarboxamide, N, N'-bis (2,2,6, 6-tetrametil-4-piperdinil); N, N ”-BIS (2,2,6,6-TETRAMETHIL-4-PIPERIDINYL) -1,3-BENZENEDICARBOXAMIDE; N, N’-bis (2,2,6, 6-tetrametil-4-piperidil) izofalamid; Drita stabilizohet ...
 • High Performance Light Stabilizer DB886

  Stabilizues i dritës me performancë të lartë DB886

  Karakterizimi DB 886 është një paketë stabilizimi ultraviolet me performancë të lartë e krijuar për sisteme poliuretani (p.sh. aplikacione fleksibël shkumë TPU, CASE, RIM). DB 866 është veçanërisht efikas në poliuretanin termoplastik (TPU). DB 866 mund të përdoret gjithashtu në veshje poliuretani në pëlhurë gomuar dhe dysheme, si dhe në lëkurë sintetike. Aplikimet DB 886 siguron qëndrueshmëri të jashtëzakonshme UV ndaj sistemeve poliuretani. Efektiviteti i rritur mbi sistemet konvencionale të stabilizuesit UV është veçanërisht ...
 • Light Stabilizer 292

  Stabilizues i dritës 292

  Emri Kimik: Bis (1,2,2,6,6-pentametil-4-piperidinil) sebacat Metil 1,2,2,6,6-pentametil-4-piperidinil sebacat CAS NR. -37-7 Formula molekulare : C30H56N2O4 + C21H39NO4C30 Pesha molekulare : 509 + 370 Specifikimi Paraqitja: Lëng i trashë i verdhë i verdhë Qartësia e tretësirës (10g / 100ml Toluen): E qartë Ngjyra e tretësirës: 425nm 98.0% min (Transmetimi) 500nm 99.0% min (nga GC): 1. Bis (1,2,2,6,6-pentametil-4-piperidinil) sebacat: 80 + 5% 2.Metil 1,2,2,6,6-pentametil-4-piperidi. ..