Agjent shërues

Përshkrim i shkurtër:

Shërimi UV (shërimi ultraviolet) është procesi me të cilin drita ultraviolet përdoret për të filluar një reaksion fotokimik që gjeneron një rrjet të polimerëve të ndërlidhur. Shërimi UV është i adaptueshëm për pr ...


Detaje të Produktit

Etiketat e produkteve

Shërimi UV (shërimi ultraviolet) është procesi me të cilin drita ultraviolet përdoret për të filluar një reaksion fotokimik që gjeneron një rrjet të polimerëve të ndërlidhur.
Shërimi UV është i adaptueshëm për shtypjen, veshjen, dekorimin, stereolitografinë dhe në montimin e një larmie produktesh dhe materialesh.

Lista e produkteve

Emri i produktit JO CAS. Aplikacion
HHPA 85-42-7 Veshje, agjentë shërues të rrëshirës epoksi, ngjitës, plastifikues, etj.
THPA 85-43-8 Veshje, agjentë shërues të rrëshirës epoksi, rrëshira poliesteri, ngjitës, plastifikues, etj.
MTHPA 11070-44-3 Agjentë shërues të rrëshirës epoksi, bojëra pa tretës, pllaka të laminuara, ngjitës epoksi, etj
MHHPA 19438-60-9 / 85-42-7 Agjentët shërues të rrëshirës epoksi etj
TGIC 2451-62-9 TGIC përdoret kryesisht si agjent shërues i pluhurit poliestër. Mund të përdoret gjithashtu në petëzimin e izolimit elektrik, qark të shtypur, mjete të ndryshme, ngjitës, stabilizues plastik etj.
Trimetilenglikol di (p-aminobenzoat) 57609-64-0 Kryesisht përdoret si agjent shërues për para polimerin poliuretani dhe rrëshirën epoksi. Përdoret në një shumëllojshmëri të aplikimeve të sealantëve të elastomerit, veshjes, ngjitësit dhe vazove.
Benzinë 119-53-9 Benzoina si fotokatalizator në fotopolimerizim dhe si iniciues i fotove
Benzoina si një shtesë që përdoret në veshjen e pluhurit për të hequr fenomenin e vrimës së gropës.

  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni