• Trimethyleneglycol di(p-aminobenzoate) TDS

  Trimetilenglikol di (p-aminobenzoat) TDS

  Emri kimik : Trimetilenglikol di (p-aminobenzoat) ; 1,3-Propanediol bis (4-aminobenzoat); CUA-4 PROPYLENE GLYCOL BIS (4-AMINOBENZOATE) ; Versalink 740M ; Vibracure A 157 Molekulare Formula : C17H18N2O4 Pesha Molekulare : 314.3 CAS Nr. nga GC),% : 98 min. Kundër ujit,% : 0,20 maks. Pesha ekuivalente : 155 165 Dendësia relative (25 ℃) : 1,19 ~ 1,21 Pika e shkrirjes, ℃ : ≥124. TIPARET & APLIKATAT ...
 • Propylene glycol diacetate(PGDA)

  Diacetat glikol propilen (PGDA)

  Emri Kimik: Diacetat 1,2-Propilenglikol CAS NR.: 623-84-7 Formula molekulare : C7H12O4 Pesha molekulare : 160 Specifikimi Paraqitja: Lëng i pastër pa ngjyrë Pesha molekulare: 160% Pastërtia: ≥99 Pika e vlimit (101.3kPa 190: 190 ℃ Content 3 Përmbajtja e ujit%: ≤0.1 Pika e ndezjes cup gota e hapur): 95 value Vlera e acidit mgKOH / g: ≤0.1 Indeksi i thyerjes (20 ℃): 1.4151 Dendësia relative (20 ℃ / 20 ℃): 1.0561 Ngjyra (APHA): 20 Zbatimi Prodhimi i frenave nga uji, prodhimi i agjentëve shërues të ujit, holluesit e ujit (hidrofobik ...
 • Coating Additives

  Shtesat e veshjes

  Aditivët e veshjes Aditivi i bojës është një përbërës i domosdoshëm i bojës, i cili mund të përmirësojë procesin e prodhimit, të ruajë ruajtjen e qëndrueshme, të përmirësojë kushtet e ndërtimit, të përmirësojë cilësinë e produktit dhe të japë funksione të veçanta.
 • UV Absorber UV-3035

  Absorbues UV UV-3035

  Emri i produktit : Etokrilinë; 2-ciano-3,3-difenilpropenoat etil; Absorbues UV UV-3035 Formula molekulare : C18H15NO2, Nr. CAS: 5232-99-5 Nr. EINECS: 226-029-0 Specifikimi: Pamja: Pluhur kristalor i bardhë Vlerësimi: ≥99.0% Diapazoni i shkrirjes: 96.0-98.0 ℃ K303 : ≥46 Humbje gjatë tharjes: ≤0,5% Ngjyra Gardner: ≤2,0 Turbullira: ≤10 Zbatimi NTU : Etokrilina është shumë efektive në mbrojtjen e plastikës dhe veshjeve nga rrezatimi ultraviolet i dëmshëm që gjendet në dritën e diellit. Ajo ofron mbrojtje të shkëlqyeshme UV dhe të mirë ...
 • UV Absorber BP-3 (UV-9)

  Absorbues UV BP-3 (UV-9)

  Emri Kimik: 2-Hidroksi-4-metoksibenzofenon NO CAS: 131-57-7 Formula molekulare : C14H12O3 Pesha molekulare 8 228,3 Specifikimi Paraqitja: pluhur i verdhë i lehtë Përmbajtja: ≥ 99% Pika e shkrirjes: 62-66 ° C Hiri: ≤ 0,1% Humbje gjatë tharjes (55 ± 2 ° C) ≤0.3% Zbatim Ky produkt është një agjent thithës rrezatimi UV me efekt të lartë, i aftë të thithë në mënyrë efektive rrezatimin UV me gjatësi vale 290-400 nm, por pothuajse nuk thith dritën e dukshme, veçanërisht të zbatueshme tek produkti transparent me ngjyra të lehta ...
 • UV Absorber BP-4

  Absorbues UV BP-4

  Emri Kimik: Acid 2-Hidroksi-4-Metoksi Benzofenon-5-Sulfonik CAS NO: 4065-45-6 Formula molekulare 14 C14H12O6S Pesha molekulare 8. 308.31 Specifikimi Specifikimi Paraqitje: Provë kristalore e bardhë ose e verdhë e lehtë (HPLC): .0 99.0 % PH Vlera 1.2 ~ 2.2 Pika e Shkrirjes ≥ 140 ℃ Humbja në Tharje ≤ 3.0% Turbullira në ujë water 4.0EBC Metale të Rënda ≤ 5 ppm Gardner Color ≤ 2.0 Zbatimi Benzophenone-4 është i tretshëm në ujë dhe rekomandohet për faktorët më të lartë të mbrojtjes nga dielli. Testet kanë treguar se Benzophen ...
 • UV ABSORBER BP-9

  ABSORBOR UV BP-9

  Emri kimik: 2,2′-Dihidroksi-4,4′-Dimeoksibenzofenon-5, 5 ′ -Sulfonat natriumi; Benzophenone-9 Nr. CAS: 76656-36-5 Specifikimet: Pamja: Pluhur i verdhë kristalor i ndritshëm Gardner Ngjyra: 6,0 maksimumi Analizë: 85,0% min ose 65,0% min Pastërtia kromatografike: 98,0% min Erë: E ngjashme me karakter dhe intensitet me standardin, erë shumë e lehtë e tretësit me vlerë K (në ujë në 330 nm): 16.0 min tretshmëri: (5g / 100ml ujë në 25 gradë C) Tretësirë ​​e pastër, pa përdorim të pazgjidhshëm: Ky produkt është ...
 • UV ABSORBER UV-1

  ABSORBOR UV UV-1

  Emri Kimik: Etil 4 - [[(metilfenilamino) metilen] amino] benzoat CAS NO.: 557834-33-0 Formula molekulare : C17 H18 N2O2 Pesha molekulare : 292.34 Specifikimi Paraqitja: lëng i verdhë i verdhë i lehta Përmbajtja efektive,% ≥98.5 lagështi, % ≤0.20 Pika e vlimit, ℃ ≥ 200 tretshmëri (g / 100g tretës, 25) Zbatim Veshje poliuretani dy përbërës, shkumë e butë poliuretani dhe elastomer termoplastik poliuretani, posaçërisht në produkte poliuretani si shkumë mikro-qelizor, shkumë integrale lëkure, tr ...
 • UV Absorber UV-234

  Absorbues UV UV-234

  Emri Kimik: 2- (2H-Benzotriazol-2-il) -4,6-bis (1-metil-1-feniletil) fenol; NR CAS: 70321-86-7 Formula molekulare 30 C30H29N3O Pesha molekulare 8 448 Specifikimi Paraqitja: pluhur i verdhë i verdhë Pika e shkrirjes: 137.0-141.0 ℃ Ash: .050.05% Pastërtia: ≥99% Transmetueshmëria e dritës: 460nm≥97%; 500nm≥98% aplikim
 • UV Absorber UV-326

  Absorbues UV UV-326

  Emri Kimik: 2- (3-tert-Butil-2-hidroksi-5-metilfenil) -5-kloro-2H-benzotriazol NR. CAS: 3896-11-5 Formula molekulare : C17H18N3OCl Pesha molekulare : 315.5 Specifikimi Specifikimi Pamja: e verdhë e lehtë kristal i vogël Përmbajtja: ≥ 99% Pika e shkrirjes: 137 141 ° C Humbja në tharje: ≤ 0,5% Hiri: ≤ 0,1% Transmetueshmëria e dritës: 460nm≥97%; 500nm≥98% Zbatimi Diapazoni i gjatësisë së valës maksimale të absorbimit është 270-380nm. Ajo përdoret kryesisht për klorid polivinil, polistiren, rrëshirë të pangopur, polikarbonat, poli (methacr metil ...
 • UV Absorber UV-328

  Absorbues UV UV-328

  Emri Kimik: 2- (2′-Hidroksi-3 ′, 5′-dipentilfenil) benzotriazol CAS NO.: 25973-55-1 Formula molekulare : C22H29N3O Pesha molekulare 1. 351.48516 Specifikimi Paraqitja: pluhur i bardhë në të verdhë të lehta Përmbajtja: ≥ 99% Pika e shkrirjes: 80-83 ° C Humbja gjatë tharjes: ≤ 0,5% Hiri: ≤ 0,1% Transmetueshmëria e dritës: 440nm≥96%, 500nm≥97% Zbatimi Ky produkt përdoret kryesisht në klorur polivinil, poliuretani, rrëshirë poliesteri dhe të tjerët. Diapazoni i gjatësisë së valës maksimale të absorbimit është 345nm. Toksiciteti: i ulët në ...
 • UV ABSORBER UV-384:2

  ABSORBOR UV UV-384: 2

  Emri Kimik: Esteret oktilike të acidit 3- (2H-Benzotriazolil) -5- (1,1-di-metiletil) -4-hidroksi-b enzenepropanoik CAS NO.1251919-17-9 Formula molekulare : C27H37N3O3 Pesha molekulare 1. 451.60 Specifikimi Pamja e jashtme: I lëngshëm Lartë lëng i verdhë në të verdhë Analiza: ≥ 95% e paqëndrueshme: 0,50% maksimum Qartësia: e pastër Garnder: 7,00max Transmetueshmëria e dritës: 460nm≥95%; 500nm≥97% Zbatimi UV-384: 2 është një absorbues i lëngshëm UV BENZOTRIAZOLE i specializuar për sistemet e veshjes. UV-384: 2 kanë qëndrueshmëri të mirë termike dhe mjedis ...
1234 Tjetra> >> Faqja 1/4