Materiali tjetër

Përshkrim i shkurtër:

Emri i produktit NR. CAS. Zbatimi Agjenti i ndërlidhjes Hyper-Methylated Amino Resin DB303 - Përfundon automobilat coat Veshje kontejnerësh fin Përfundon metale të përgjithshme ; Përfundime të ngurta të larta ; Ujë ...


Detaje të Produktit

Etiketat e produkteve

Emri i produktit JO CAS. Aplikacion
Agjent i ndërlidhjes
Rrëshirë aminoje hiper-metiluar DB303  - Përfundimet automobilistike coat Veshje kontejnerësh ; Përfundime të metaleve të përgjithshme fin Përfundime të ngurta të larta ; Përfundime të mbartura nga uji. Veshje spirale. 
Pentaeritritol-tris- (ß-N-aziridinil) propionat 57116-45-7 Përmirësoni ngjitjen e llakut në nënshtresa të ndryshme, përmirësoni rezistencën e pastrimit të ujit, korrozionin kimik, rezistencën në temperaturë të lartë dhe rezistencën ndaj fërkimit të sipërfaqes së bojës
Ndërlidhësi i bllokuar i izocianatit KL-120   Nuk ka kërkesa strikte për vetitë jonike të veshjeve të transmetuara nga uji dhe mund të përdoret ose në sistemet anionike ose kationike ose në sistemet jo-jonike.
Agjent lagjeje
Agjenti i Vetingut OT 75   OT 75 është një agjent i fuqishëm, anionik i lagështimit me veprim të shkëlqyeshëm të lagështimit, tretjes dhe emulgimit plus aftësinë për të ulur tensionin ndërfaqësor.
Tretës
Eter butil tretësor etilen glikol (ETB) 111-76-2. Alternativa kryesore për etilen glikol eter butil, në të kundërt, një erë shumë e ulët, toksicitet i ulët, reaktivitet i ulët fotokimik, etj.
Diacetat etilen glikol (EGDA 111-55-7 Të zëvendësojë pjesërisht ose plotësisht Cyclohexanone, CAC, Isophorone, PMA, BCS, DBE etj., Me karakteristikat e përmirësimit të nivelimit, rregullimit të shpejtësisë së tharjes.
Diacetat glikol propilen (PGDA) 623-84-7 Si tretës për rrëshirë alkidike, rrëshirë akrilike, rrëshirë poliesteri, rrëshirë nitroceluloze, rrëshirë klorur uthull, agjent shërues PU
Etiel fenil propilen glikol (PPH) 6180-61-6 Featuresshtë tipare jo toksike dhe miqësore me mjedisin për të zvogëluar efektin VoC të bojës është i jashtëzakonshëm. Si veshje efikase bashkuese emulsioni dhe shpërndarje uji të ndryshme në bojë me shkëlqim dhe gjysmë shkëlqim është veçanërisht e efektshme.  

  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni