Nanjing Reborn New Materials Co, Ltd, gjithmonë marrin kërkesën e klientit si drejtim të përpjekjeve, këmbëngulin "Menaxhimi i mirëbesimit, cilësia e parë, konsumatori është suprem" si politika themelore, forcojnë vetë-ndërtimin. Dhe të përkushtuar për të ofruar shërbime mbështetëse me cilësi të lartë dhe perfekte për të siguruar një përvojë të mirë blerjeje për përdoruesit

Prandaj, ne po ndërtojmë një sistem serioz pas shitjes:

Vendosni konceptin e mirë të shërbimit pas shitjes, ne premtojmë të bëjmë një punë të mirë trajnimi për punonjësit, të përmirësojmë njohuritë e tyre të produkteve, vetëdijen e shërbimit dhe nivelin e shërbimit pas shitjes.

Këshilla falas në internet: E-mail, shërbime të mbështetjes teknike telefonike;
Linja telefonike0086-25 -58853060
Email sales@njreborn.com

Krijoni një skedar të plotë për secilin klient:
implementoni menaxhim të standardizuar, që nga fillimi kontaktet, shitjet, shpërndarjet deri në përdorimin përfundimtar dhe sigurohuni që çdo hap të jetë i përsosur.

Njihni mirë klientët:
mësoni nevojat specifike të klientëve përmes një tek një shërbimi të personalizuar, përgjigjuni nevojave dhe ndihmoni klientët të zgjidhin problemet e tyre.

Koha e dërgimit:
këto vite, tregu kimik është nën një transformim të madh, kështu që çmimi i tregut dhe shpërndarja ndryshojnë më shpejt. Ne do t'i informojmë klientët tanë paraprakisht për ndryshimet e lëndëve të para dhe çmimeve, në mënyrë që ata të kuptojnë mirë tregun dhe të bëjnë përgatitjen e plotë të hershme për shitjet në të ardhmen.

Cilësia e produkteve të përgjegjshme:
kontrolloni cilësinë e produktit nga burimi i lëndës së parë dhe bëni mirë testin e cilësisë para dorëzimit, për të siguruar që produkti plotëson kërkesat e klientit.

Shërbimi teknik:
Ne kemi një ekip teknik profesional, i cili mund të ofrojë mbështetje gjithëpërfshirëse teknike në kohë. Dhe ndihmoni për të zgjidhur problemet në zbatim, për të përmirësuar formulën e produktit për të marrë efektin e synuar.
Në të njëjtën kohë, ne gjithashtu bashkëpunojmë me Universitetin, duke përmirësuar cilësinë e produktit, hulumtimin dhe zhvillimin e produkteve të reja, aplikacionin e ri.
Ne gjithashtu ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse të këshillimit për zhvillimin e jashtëm dhe bashkimet dhe blerjet e ndërmarrjeve vendore me cilësi të lartë.