Nanjing Reborn New Materials Co, Ltd u themelua në 2018, është furnizues profesional i aditivëve polimer në Kinë, kompani e vendosur në Nanjing, provinca Jiangsu.
Produktet mbulojnë Ndriçuesin Optik, Absorbuesin UV, Stabilizuesin e Dritës, Antioksidantin, Agjentin Bërthamor, Ndërmarrjen dhe aditivë të tjerë të veçantë. Mbulesat e aplikacionit: plastike, veshje, ngjyra, bojëra, gome, elektronike etj.

rreth
RELINDJE

REBORN këmbëngul “Menaxhimi i mirëbesimit. Cilësia e parë, konsumatori është suprem "si politika themelore, forcojnë vetë-ndërtimin. Ne R&D produkte të reja duke bashkëpunuar me Universitetin, duke përmirësuar cilësinë e produktit dhe shërbimin. Me azhurnimin dhe rregullimin e industrisë së prodhimit vendas, kompania jonë gjithashtu ofron shërbime gjithëpërfshirëse të konsulencës për zhvillimin e jashtëm dhe bashkimet dhe blerjet e ndërmarrjeve vendore me cilësi të lartë. Në të njëjtën kohë, ne importojmë aditivë kimikë dhe lëndë të parë për të përmbushur nevojat e tregut të brendshëm.

lajmet dhe informacionet