R&D

Inovacioni dhe aftësia R&D e ndërmarrjeve

Aftësia inovative R&D e ndërmarrjeve është themeli i realizimit të zhvillimit të qëndrueshëm dhe një burim i rëndësishëm i konkurrencës thelbësore të ndërmarrjeve. Një sistem i mirë i menaxhimit të R&D luan një rol të fortë mbështetës në funksionimin me shpejtësi të lartë dhe blerjen e vazhdueshme të konkurrencës së ndërmarrjeve.

Me rritjen e mjedisit konkurrues shoqëror, kërkimi dhe zhvillimi i produkteve dhe teknologjisë është bërë fusha kryesore e betejës për ndërmarrjet që të konkurrojnë. Sidoqoftë, menaxhimi i projektit R&D është një punë gjithëpërfshirëse me sfida të mëdha. Si të plotësoni nevojat e klientëve dhe tregjeve, të koordinoni departamentet dhe burimet, të krijoni një mekanizëm organizativ dhe të koordinoni ekipet për të promovuar në mënyrë efikase kërkimin dhe zhvillimin e projektit sipas kërkimit shkencor dhe sistematik të proceseve të kërkimit dhe zhvillimit është bërë një çështje e rëndësishme me të cilën duhet të përballen ndërmarrjet moderne.

REBORN këmbëngul "Menaxhimi i mirëbesimit, Cilësia e parë, konsumatori është suprem" si politika themelore, forcojnë vetë-ndërtimin. Ne R&D produkte të reja duke bashkëpunuar me Universitetin, duke përmirësuar cilësinë e produktit dhe shërbimin.

Në të ardhmen, ne do t'i përkushtohemi hulumtimit dhe zhvillimit të aditivëve të rinj plastikë miqësorë me mjedisin, të kryejmë risi të gjelbër dhe në të njëjtën kohë të përmirësojmë performancën gjithëpërfshirëse të produkteve polimer. Përmbajuni zhvillimit shkencor, racional dhe të qëndrueshëm.

Me azhurnimin dhe rregullimin e industrisë së prodhimit vendas, kompania jonë gjithashtu ofron shërbime gjithëpërfshirëse të konsulencës për zhvillimin e jashtëm dhe bashkimet dhe blerjet e ndërmarrjeve vendore me cilësi të lartë. Në të njëjtën kohë, ne importojmë aditivë kimikë dhe lëndë të parë për të përmbushur nevojat e tregut të brendshëm.

Nanjing Reborn Materiale të reja Co, Ltd