Bashkohu me ne

Mirë se vini

Ne i trajtojmë punonjësit tanë si asetet tona, jo si një zë shpenzimi në llogarinë fitim dhe humbje.Ne e kuptojmë se mbajtja e moralit të punonjësve të lartë është çelësi për të arritur suksesin tonë.Fryma e ekipit dhe sinergjia janë shenja dalluese e kulturës sonë të punës.Punonjësit tanë kanë një ndjenjë pronësie në atë që bëjnë.

Për të konsoliduar dhe zgjeruar biznesin ekzistues të importit dhe eksportit dhe në përputhje me trendin e zhvillimit të industrisë në të ardhmen e afërt, kompania jonë fton sinqerisht të rinjtë që janë të interesuar në tregtinë ndërkombëtare, janë të gatshëm të mësojnë njohuritë e industrisë, janë të mirë në komunikim. dhe janë të zellshëm dhe iniciativë, dhe bëjnë përpjekje të përbashkëta për zhvillimin e karrierës së tyre dhe një të nesërme më të mirë për veten e tyre!

Rekrutimi Shitës i tregtisë së jashtme Kërkesat e punës:

1. Diplomë Bachelor ose më lart, degë e tregtisë ndërkombëtare, anglisht dhe kimi
2. Etikë e mirë profesionale dhe shpirt i punës në grup, aftësi të forta komunikimi dhe koordinimi dhe aftësi për të punuar dhe studiuar në mënyrë të pavarur
3. Guxoni të sfidoni veten dhe punoni shumë
4. CET-6 ose më lart, i njohur me procesin e eksportit të tregtisë së jashtme dhe platformën B2B

1. Diplomë Bachelor ose më lart, degë e tregtisë ndërkombëtare, anglisht dhe kimi
2. Etikë e mirë profesionale dhe shpirt i punës në grup, aftësi të forta komunikimi dhe koordinimi dhe aftësi për të punuar dhe studiuar në mënyrë të pavarur
3. Guxoni të sfidoni veten dhe punoni shumë
4. CET-6 ose më lart, i njohur me procesin e eksportit të tregtisë së jashtme dhe platformën B2B

Përgjegjësitë e punës:

1. Të përfundojë zhvillimin e klientëve të rinj dhe mirëmbajtjen e klientëve të vjetër;
2. Trajtoni kërkesat e klientit, kuotimin dhe punë të tjera të lidhura në kohë;
3. Ndiqni në kohë ecurinë e porosisë ... dhe rezervoni magazinën;
4. Kontrollon procesin e ekzekutimit të porosive dhe ndjek me kohë urdhërat;
5. Mund të trajtojë disa operacione transporti;
6. Bëni dokumentet përkatëse të deklaratës doganore dhe çështje të tjera të shpjeguara nga drejtuesit

Pas trajtimit:

1. Shijoni të gjitha festat e përcaktuara nga shteti
2. Sigurimet shoqërore,
3.Nga e hëna në të premte, tetë orë.
4.Paga gjithëpërfshirëse = paga bazë+komision biznesi+bonus i performancës,
5.Shitësit e shkëlqyer kanë mundësinë të shkojnë jashtë vendit për të marrë pjesë në ekspozita dhe për të vizituar klientët.
6. Ofron ushqime dhe fruta falas, ekzaminim të rregullt fizik, përfitime për ditëlindje, pushim vjetor me pagesë etj

Branding
%
Marketingu
%

Nanjing Reborn New Materials Co., Ltd.