Fikës zjarri

Përshkrim i shkurtër:

Materiali që reziston në flakë është një lloj materiali mbrojtës, i cili mund të parandalojë djegien dhe nuk digjet lehtë. Retardant flaka është e veshur në sipërfaqen e materialeve të ndryshme të tilla si firewall, i ...


Detaje të Produktit

Etiketat e produkteve

Materiali që reziston në flakë është një lloj materiali mbrojtës, i cili mund të parandalojë djegien dhe nuk digjet lehtë. Retardant flaka është e veshur në sipërfaqen e materialeve të ndryshme të tilla si muri i zjarrit, ai mund të sigurojë që nuk do të digjet kur digjet dhe nuk do të përkeqësojë dhe zgjerojë gamën e djegies

Me ndërgjegjësimin në rritje të mbrojtjes së mjedisit, sigurisë dhe shëndetit, vendet në të gjithë botën filluan të përqendrohen në kërkimin, zhvillimin dhe zbatimin e retardantëve të flakës miqësorë me mjedisin dhe kanë arritur rezultate të caktuara.

Emri i produktit JO CAS. Aplikacion
Kresil difenil fosfat 26444-49-5 Përdoret kryesisht për plastifikuesin e retardantit të flakës si plastikë, rrëshirë dhe gome, Gjerësisht për të gjitha llojet e materialeve PVC të buta, veçanërisht produkte PVC fleksibël transparentë, të tilla si: Mëngë izolimi terminal PVC, miniera PVCtub ajri, çorape retarduese flake PVC, kabllo PVC, shirit izolues elektrik PVC, rrip transportieri PVC, etj; UP

shkumë; Veshje UP; Vaj lubrifikues; TPU; EP; PF; Bakri i veshur; Shfaqja e dritares NBR, CR, retardant e flakës

etj.

DOPO 35948-25-5 Retardantë të flakës reaktive jo-halogjene për rrëshirat Epoxy, të cilat mund të përdoren në PCB dhe kapsulimin gjysmëpërçues, agjent anti-zverdhës i procesit të përbërjes për ABS, PS, PP, rrëshirë Epoxy dhe të tjerët. Ndërmjetësimi i retardantit të flakës dhe kimikateve të tjera.
DOPO-HQ 99208-50-1 Plamtar-DOPO-HQ është një retardant i ri i flakës pa halogjen pa fosfat, për rrëshirë epoksi me cilësi të lartë si PCB, për të zëvendësuar TBBA, ose ngjitës për gjysmëpërçues, PCB, LED etj. E ndërmjetme për sintezën e retardantit të flakës reaktive.
DOPO-ITA (DOPO-DDP) 63562-33-4 DDP është një lloj i ri i retardantit të flakës. Mund të përdoret si një kombinim i kopolimerizimit. Poliesteri i modifikuar ka rezistencë ndaj hidrolizës. Mund të përshpejtojë fenomenin e pikave gjatë djegies, të prodhojë efekte retarduese të flakës dhe ka veti të shkëlqyera retardante të flakës. Indeksi i kufirit të oksigjenit është T30-32, dhe toksiciteti është i ulët. Irritimi i vogël i lëkurës, mund të përdoret për makina, anije, dekorim të brendshëm të hotelit superior.
2-karboksietil (fenil) fosfinicacid  14657-64-8 Si një lloj i rezistent ndaj zjarrit miqësor ndaj mjedisit, ai mund të përdoret modifikimi i përhershëm i vonuar i flakës së poliesterit, dhe aftësia e rrotullimit të poliestrës që vonon flakën është e ngjashme me PET, kështu që mund të përdoret në të gjitha llojet e sistemit të tjerrjes, me tipare si termike të shkëlqyera qëndrueshmëri, pa dekomponim gjatë tjerrjes dhe pa erë.

 


  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni