• UV Absorber BP-6

  Absorbues UV BP-6

  Emri Kimik: 2,2′-Dihidroksi-4,4′-dimeoksibenzofenone CAS NO.131-54-4 Formula molekulare : C15H14O5 Pesha molekulare : 274 Specifikimi : Pamja: pluhur i verdhë i çelët Përmbajtja%: .0098.00 Pika e shkrirjes DC: 135.0 Përmbajtja e paqëndrueshme%: ≤0.5 Transmetueshmëria e dritës: 450nm ≥90% 500nm ≥95% Zbatimi : BP-6 mund të përdoret në plastika të ndryshme të fabrikave, veshje, bojëra të shërueshme me UV, ngjyra, produkte larëse dhe tekstile-duke përmirësuar ndjeshëm viskozitetin e koloidet akrilike dhe qëndrueshmëria o ...
 • UV Absorber UV-2

  Absorbues UV UV-2

  Emri Kimik: etil 4 - (((etilfenilamino) metilen) -amino) benz CAS NO.:65816-20-8 Formula molekulare : C18H20N2O2 Pesha molekulare : 296.36 Specifikimi: Pamja: dritë e verdhë deri në pluhur gati të bardhë Dendësia: 1.04g / cm3 Pika e shkrirjes: 62-65 ° C Pika e vlimit: 429.5 ° C në 760 mmHg Pika e ndezjes: 213.6 ° C Presioni i avullit: 1.39E-07mmHg në 25 ° C Zbatimi: Përdoret gjerësisht në PU, PP, ABS, PE, polietileni me dendësi të lartë , Paketimi dhe Ruajtja e polietilenit me dendësi të ulët: Daulle kartoni 1.25 kg 2. Ruhet në mbyllur, ...
 • UV Absorber UV-3039

  Absorbues UV UV-3039

  Emri Kimik: Oktokrilinë CAS NO: 6197-30-4 Formula molekulare ight C24H27NO2 Pesha molekulare 1. 361.48 Specifikimi: Pamja: lëng i verdhë transparent i verdhë Vlerësimi: 95.0 ~ 105.0% Papastërtia individuale: ≤0.5% Papastërtia totale: 2.0% Identifikimi: ≤3.0% Indeksi i thyerjes N204): 1.561-1.571 Pesha specifike (D204): 1.045 -1.055 Aciditeti (0.1mol / L NaOH): ≤ 0.18 ml / mg tretës të mbetur (Etilhexanol): pp 500ppm Paketimi dhe Ruajtja: 1.25 kg daulle plastike 、 200kg çelik fuçi plastike ose kontejner 1000L IBC 2.Pr ...
 • Nucleating Agent NA21 TDS

  Agjenti bërthamor NA21 TDS

  Karakteristikë: Agjent bërthamor shumë i efektshëm për poliolefin, i aftë për të rritur temperaturën e kristalizimit të rrëshirës së matricës, temperaturën e shtrembërimit të nxehtësisë, forcën e rensie, forcën e sipërfaqes, forcën e ndikimit të modulit të lakimit, për më tepër, ajo mund të përmirësojë shumë transparencën e rrëshirës së matricës. Performanca dhe indeksi i cilësisë: Paraqitja Fuqia e bardhë Molting Point (o C) 10210 Qranularity (μm) ≤3 paqëndrueshme (105 o C-110 o C, 2h) <2% Përmbajtja e rekomanduar: Granulimi i poliolefinës p ...
 • Nucleating Agent NA3940

  Agjenti bërthamor NA3940

  Emri : 1,3: 2,4-Bis-O- (4-metilbenziliden) -D-sorbitol Sinonimet : 1,3: 2,4-Bis-O- (4-metilbenziliden) sorbitol; 1,3: 2,4-Bis-O- (p-metilbenziliden) -D-sorbitol; 1,3: 2,4-Di (4-metilbenziliden) -D-sorbitol; 1,3: 2,4-Di (p-metilbenziliden) sorbitol; Di-p-metilbenzilidenesorbitol; Xhel All MD; Xhel Të gjithë MD-CM 30G; Xhel gjitha MD-LM 30; Xhel Të gjitha MDR; Geniset MD; Irgaclear DM; Irgaclear DM-LO; Millad 3940; NA 98; NC 6; NC 6 (agjent nukleacioni); Formula molekulare TM 3: Pesha molekulare C22H26O6: 386.44 regjistrues i CAS ...
 • Nucleating Agent NA3988 TDS

  Agjenti bërthamor NA3988 TDS

  Emri: 1,3: 2,4-Bis (3,4-dimetilobenzilideno) sorbitol Sinonimet: Millad 3988; Millad 3988I; Millad 8C41-10; Agjent bërthamor 3988 Formula molekulare: C24H30O6 CAS NO: 135861-56-2 Pesha molekulare: 414,49 Performanca dhe indeksi i cilësisë: Artikuj Performanca & Treguesit Paraqitje Pluhur i bardhë pa shije Humbje gjatë tharjes , ≤% 0,5 Pika e Shkrirjes , 255 ~ 265 Granuliteti (Koka) Zbatimet ≥325: Agjenti transparent bërthamor DB-3M nxit rrëshirën të kristalizohet duke siguruar ...
 • 2-Carboxyethyl(phenyl)phosphinicacid

  2-karboksietil (fenil) fosfinicacid

  Identifikimi i produktit name Emri i produktit: Acid 2-karboksietil (fenil) fosfinikacid, acid 3- (hidroksifenilfosfinil) -propanoik Shkurtimi: CEPPA, 3-HCP CAS NR. ujë, glikol dhe tretës të tjerë, thithje e dobët e ujit në temperaturë normale, e qëndrueshme në temperaturë dhome. Indeksi i cilësisë : Shfaqja e pluhurit të bardhë ose kristalit Pastërtia (HPLC) .099.0% P ≥14.0 ± 0.5% Vlera e acidit: 522 ± 4mgKOH / g Fe .000.005% Klorid: ≤0.01% M ...
 • DOPO TDS

  DOPO TDS

  Identifikimi i produktit Emri i produktit: 9,10-dihidro-9-oksa-10-fosfenantren-10-oksid Shkurtimi: DOPO CAS NO.:35948-25-5 Pesha molekulare: 216.16 Formula molekulare: C12H9O2P Prona: Përqindja: 1.402 (30 ℃ ) Pika e shkrirjes: 116 ℃ -120 point Pika e vlimit: 200 ℃ (1 mmHg) Indeksi teknik : Pamja e pluhurit të bardhë ose e testeve të bardha (HPLC) ≥99.0% P ≥14.0% Cl ≤50ppm Fe ≤20ppm Zbatimi: Flaka reaktive jo-halogjene retardantë për rrëshira Epoxy, të cilat mund të përdoren në PCB dhe gjysmëpërçues encap ...
 • DOPO-HQ TDS

  DDS-HQ TDS

  Identifikimi i produktit Emri i produktit: 6- (2,5-Dihidroksifenil) -6H-dibenz [c, e] [1,2] oksafosforinë-6-oksid NO CAS: 99208-50-1 Pesha molekulare: 324,28 Formula molekulare: C18H13O4P Prona: Përpjesëtimi: 1,38-1,4 (25 ℃) Pika e shkrirjes: 245 ~ 253 index Indeksi teknik arance Paraqitja Analiza e pluhurit të bardhë (HPLC) .199,1% P ≥ 9,5% Cl ≤50ppm Fe ≤20 ppm Zbatimi: Plamtar-DOPO-HQ është një bllokues i ri flakës pa halogjen fosfat, për rrëshirë epoksi me cilësi të lartë si PCB, për të zëvendësuar TBBA, ose ngjitës për se ...
 • DOPO-ITA(DOPO-DDP) TDS

  TDS DOPO-ITA (DOPO-DDP)

  Identifikimi i produktit Emri i produktit: [(6-Oksido-6H-dibenz [c, e] [1,2] oksafosforin-6-il) metil] acid butanedioik NR CAS: 63562-33-4 Formula molekulare: C17H15O6P Prona: Shkrirja pika: 188 ℃ 194 ℃ Tretshmëria (g / 100g tretës), @ 20 ℃: Uji: i pazgjidhshëm, Etanoli: I tretshëm, THF: I tretshëm, Izopropanoli: I tretshëm, DMF: I tretshëm, Acetoni: I tretshëm, Metanoli: I tretshëm, MEK: I tretshëm Indeksi teknik arance Pamja: Analiza e pluhurit të bardhë (HPLC) .099.0% P ≥8.92% Cl ≤50ppm Fe ≤20ppm Zbatimi: DDP është një lloj i ri i ...
 • UV absorber

  Thithës UV

  Thithësi UV është një lloj stabilizues i dritës, i cili mund të thithë pjesën ultraviolet të rrezeve të diellit dhe burimit të dritës fluoreshente pa ndryshuar vetë.

 • Flame retardant

  Fikës zjarri

  Materiali që reziston në flakë është një lloj materiali mbrojtës, i cili mund të parandalojë djegien dhe nuk digjet lehtë. Retardant flaka është e veshur në sipërfaqen e materialeve të ndryshme të tilla si muri i zjarrit, ai mund të sigurojë që ai nuk do të digjet kur digjet, dhe nuk do të përkeqësojë dhe zgjerojë gamën e djegies Me rritjen e ndërgjegjësimit për mbrojtjen e mjedisit, sigurinë dhe shëndetin, vendet në të gjithë botën filluan të përqëndrohen në kërkimin, zhvillimin dhe zbatimin e fr mjedisore ...