• Propylene glycol diacetate(PGDA)

  Diacetat glikol propilen (PGDA)

  Emri Kimik: Diacetat 1,2-Propilenglikol CAS NR.: 623-84-7 Formula molekulare : C7H12O4 Pesha molekulare : 160 Specifikimi Paraqitja: Lëng i pastër pa ngjyrë Pesha molekulare: 160% Pastërtia: ≥99 Pika e vlimit (101.3kPa 190: 190 ℃ Content 3 Përmbajtja e ujit%: ≤0.1 Pika e ndezjes cup gota e hapur): 95 value Vlera e acidit mgKOH / g: ≤0.1 Indeksi i thyerjes (20 ℃): 1.4151 Dendësia relative (20 ℃ / 20 ℃): 1.0561 Ngjyra (APHA): 20 Zbatimi Prodhimi i frenave nga uji, prodhimi i agjentëve shërues të ujit, holluesit e ujit (hidrofobik ...
 • Ethylene glycol tertiary butyl ether (ETB)

  Eter butil tretësor etilen glikol (ETB)

  Emri i produktit: Etilen butik eterik glikol etilenit (ETB) Nr CAS: 7580-85-0 Formula molekulare: C6H14O2 Pesha molekulare: 118.18 Karakteristikat fizike dhe kimike Eter butili tretësor glikol etilen (ETB): Një material kimik organik, i ndezshëm pa ngjyrë dhe transparente lëngje me aromë nenexhiku. I tretshëm në shumicën e tretësve organikë, mund të shpërndajë rrëshira amino, nitro, alkide, akrilike dhe të tjera. Në temperaturën e dhomës (25 ° C), mund të jetë i përzier me ujë, toksicitet i ulët, acarim i ulët. Për shkak të u saj ...
 • Blocked Isocyanate Crosslinker KL-120

  Ndërlidhësi i bllokuar i izocianatit KL-120

  Emri kimik: Ndërlidhës i bllokuar i izocanatit Indeksi teknik: Pamja e lëngut të verdhë të verdhë të zbehtë Përmbajtja e ngurtë 60% -65% Përmbajtje efektive NCO 11.5% Ekuivalent efektiv i NCO 440 Viskozitet 3000 ~ 4000 cp në 25 ℃ Dendësia 1.02-1.06Kg / L në 25 temperature Temperatura e mbylljes 110-120 ℃ Shpërndarja mund të shpërndahet në tretës të zakonshëm organikë, por gjithashtu të shpërndahet mirë në veshje të transmetuara nga uji. Përdorimet e propozuara: Pas trajtimit të nxehtësisë, qëndrueshmëria e filmit të bojës mund të përmirësohet ndjeshëm duke shtuar në au ...
 • Hyper-Methylated Amino Resin DB303

  Rrëshirë aminoje hiper-metiluar DB303

  Përshkrimi i produktit: isshtë një agjent i gjithanshëm i ndërlidhjes për një gamë të gjerë materialesh polimerike, si të tretshme në organo ashtu edhe të ujit. Materialet polimerike duhet të përmbajnë grupe hidroksil, karboksil ose amide dhe do të përfshijnë alkide, poliestra, akrilik, epoksi, uretan dhe celulozë. Karakteristikë e produktit: Fleksibilitet i shkëlqyeshëm i filmit me fortësi Përgjigje e shpejtë e kurimit e katalizuar Ekonomikisht pa tretës Përputhshmëri e gjerë dhe tretshmëri Përputhje e gjerë dhe tretshmëri Qëndrueshmëri e shkëlqyeshme Specifikim I ngurtë ≥ %98% V ...
 • WETTING AGENT OT75

  Agjent lagështimi OT75

  Lloji i produktit: surfaktanti anionik diizooktil sulfonat natriumi Specifikimi Pamja: lëng i pangjyrë në të verdhë të verdhë të çelët PH: 5.0-7.0 (tretësirë ​​uji 1%) Depërtimi (S.25). ≤ 20 (0,1% tretësirë ​​uji) Përmbajtja aktive: 72% - 73% Përmbajtje e ngurtë (%): 74-76% CMC (%): 0,09-0,13 Zbatime: OT 75 është një agjent i fuqishëm, anionik i lagështimit me njomje të shkëlqyeshme, tretës dhe veprim emulsifikues plus aftësinë për të ulur tensionin ndërfaqësor. Si agjent lagje, ajo mund të jetë u ...
 • Other Material

  Materiali tjetër

  Emri i produktit NR. CAS. Zbatimi Agjenti i ndërlidhjes Hyper-metiluar rrëshirë amino DB303 - Përfundimet automobilistike coat Veshje kontejnerësh ishes Përfundime të metaleve të përgjithshme fin Përfundime të ngurta të larta fin Përfundime të mbartura nga uji coat Veshje spirale. Pentaeritritol-tris- (ß-N-aziridinil) propionat 57116-45-7 Përmirësoni ngjitjen e llakut në nënshtresa të ndryshme, përmirësoni rezistencën e pastrimit të ujit, korrozionit kimik, rezistencës ndaj temperaturës së lartë dhe rezistencës ndaj fërkimit të sipërfaqes së bojës. .
 • Propylene Glycol Phenyl Ether (PPH)

  Etiel fenil propilen glikol (PPH)

  Përbërësit: 3-Fenoksi-1-propanol Formula molekulare: C9H12O2 Pesha molekulare: 152.19 NR CAS: 770-35-4 Indeksi teknik: Artikujt e Testimit Shkalla Industriale Paraqitja Lëng i verdhë i lehtë Vlerësimi% ≥90.0 PH 5.0-7.0 APHA ≤100 Përdorimi: PPH është lëng transparent pa ngjyrë dhe një erë të këndshme aromatike të këndshme. Featuresshtë tipare jo toksike dhe miqësore me mjedisin për të zvogëluar efektin e bojës V ° C është i jashtëzakonshëm. Si veshje efikase bashkuese emulsioni uji dhe shpërndarje në shkëlqim dhe gjysmë-gl ...
 • Pentaerythritol-tris-(ß-N-aziridinyl)propionate

  Pentaeritritol-tris- (ß-N-aziridinil) propionat

  Emri kimik: Pentaeritritol-tris- (ß-N-aziridinil) propionat Formula molekulare: C20H33N3O7 Pesha molekulare: 427.49 Nr CAS: 57116-45-7 Indeksi teknik: Pamja e lëngut pa ngjyrë në të verdhë transparente Tretshmëria e ujit e përzier plotësisht me ujë në 1: 1 pa shtresëzim Ph (1: 1) (25 ℃) 8 ~ 11 Viskozitet (25 ℃) 1500 ~ 2000 mPa · S Përmbajtje e ngurtë ≥99,0% Aminë e lirë .00,01% Koha e ndërlidhjes është 4 ~ 6 h Rezistencë ndaj pastrimit ...
 • Ethylene glycol diacetate(EGDA)

  Diacetat etilen glikol (EGDA

  Përbërësit: Etilen glikol diacetat Formula molekulare: C6H10O4 Pesha molekulare: 146.14 NR CAS: 111-55-7 Indeksi teknik: Pamja: Lëng transparent pa ngjyrë Përmbajtja: ≥ 98% lagështi: ≤ 0.2% Ngjyra (Hazen): ≤ 15 Toksiciteti: pothuajse jo-toksike, rattus norvegicus oral LD ​​50 = 12g / Kg peshë. Përdorni: Si tretës për të pikturuar, ngjitëse dhe prodhimin e striptistëve. Për të zëvendësuar pjesërisht ose plotësisht Cyclohexanone, CAC, Isophorone, PMA, BCS, DBE etj., Me karakteristikat e përmirësimit të nivelimit, rregullimit të tharjes ...