• Propylene glycol diacetate(PGDA)

    Propylene glikol diacetate (PGDA)

    Jeneng Kimia: 1,2-Propyleneglycol diacetate CAS NO.:623-84-7 Formula Molekuler : C7H12O4 Bobot Molekuler : 160 Penampilan Spesifikasi: Bobot cairan sing jelas tanpa bobot: 160 Kemurnian%: ≥99 Titik Didih (101.3kPa): 190 ℃ ± 3 Kandhungan banyu: ≤0.1 Titik lampu kilat (tuwung terbuka): 95 value Nilai asam mgKOH / g: ≤0.1 Indeks réfraktif (20 ℃): 1,4151 Kapadhetan relatif (20 ℃ / 20 ℃): 1.0561 Werna (APHA): ≤ 20 Aplikasi Produksi kendhali banyu, produksi agen pangobatan saka banyu, lancip saka banyu (Hydrophobic ...
  • Ethylene glycol tertiary butyl ether (ETB)

    Etilena glikol butil ether tersier (ETB)

    Jeneng Produk: Etilena glikol butil ether tersier (ETB) No CAS.: 7580-85-0 Formula molekul: C6H14O2 Bobot molekul: 118.18 Sipat fisik lan kimia Etilena glikol butil etil (ETB): Bahan kimia organik, ora ana warna lan transparan cairan kanthi rasa mint. Larut ing sebagian besar pelarut organik, bisa larut amino, nitro, alkyd, akrilik lan resin liyane. Ing suhu kamar (25 ° C), bisa disalahake nganggo banyu, kurang keracunan, iritasi sing sithik. Amarga iku ...
  • Blocked Isocyanate Crosslinker KL-120

    Blokir Isocyanate Crosslinker KL-120

    Jeneng kimia: Isocyanate Crosslinker diblokir Indeks teknis: Tampilan cairan likat kuning pucat Konten padat 60% -65% Konten NCO Efektif 11,5% NCO sing padha karo 440 Viskositas Efek 3000 ~ 4000 cp pada 25 ens Kapadhetan 1.02-1.06Kg / L ing suhu 25 temperature Suhu Unseal 110-120 ℃ Dispersity bisa dibubarake ing pelarut organik sing umum, nanging uga disebar dadi lapisan banyu. Gunakake sing diusulake: Sawise perawatan panas, fastness film cet bisa ditambah kanthi nambah kanthi ...
  • Hyper-Methylated Amino Resin DB303

    Resin Amino Hyper-Methylated DB303

    Deskripsi Produk: Iki agen crosslinking serbaguna kanggo macem-macem bahan polimer, bisa larut organo lan banyu. Bahan polimer kudu ngemot klompok hidroksil, karboksil utawa amida lan kalebu alkyd, poliester, akrilik, epoksi, uretan, lan selulosa. Fitur Produk: Fleksibilitas film atose-film sing apik Katalis cepet Cepet tamba Bebas kompatibilitas lan kelarutan Ekonomi Pelarut stabilitas Spesifikasi : Solid : ≥98% V ...
  • WETTING AGENT OT75

    WETTING AGENT OT75

    Tipe produk: surfaktan anionik Sodium diisooctyl sulfonate Spesifikasi Rupa: cairan transparan kuning cahya PH: 5.0-7.0 (larutan banyu 1%) Penetrasi (S.25 ℃). ≤ 20 (0,1% larutan banyu) Konten aktif: 72% - 73% Isi padhet (%): 74-76% CMC (%): 0.09-0.13 Aplikasi: OT 75 minangka agen pembasahan anionik sing kuat, kanthi pelembab, pelarutan lan tumindak emulsi plus kemampuan kanggo nyuda ketegangan antar muka. Minangka agen wetting, sampeyan bisa ...
  • Other Material

    Materi Liyane

    Jeneng Produk CAS NO. Aplikasi Crosslinking Agent Hyper-Methylated Amino Resin DB303 - Rampung otomotif ; Lapisan wadhah ; Rampung logam umum fin Rampung padatan ; Rampung nganggo banyu coat Lapisan koil. Pentaerythritol-tris- (ß-N-aziridinyl) propionate 57116-45-7 Nambah adhesi lacquer menyang macem-macem substrat, ningkatake resistensi scrubbing banyu, korosi kimia, resistensi suhu dhuwur lan resistensi gesekan ing ndhuwur cat sing diblokir Iso .. .
  • Propylene Glycol Phenyl Ether (PPH)

    Propylene Glycol Phenyl Ether (PPH)

    Bahan-bahan: 3-Phenoxy-1-propanol Formula molekul: C9H12O2 Bobot molekul: 152,19 CAS NO.: 770-35-4 Indeks teknis: Item Uji Kelas industri Rupa cairan cair kuning Aset% -90.0 PH 5.0-7.0 APHA ≤100 Gunakake: PPH minangka cairan transparan tanpa ambu lan gondho sing wangi. Fitur sing ora beracun lan ramah lingkungan kanggo nyuda efek cat V ° C sing luar biasa. Minangka efisiensine coalescent macem-macem emulsi banyu lan lapisan dispersi ing gloss lan semi-gl ...
  • Pentaerythritol-tris-(ß-N-aziridinyl)propionate

    Pentaerythritol-tris- (ß-N-aziridinyl) propionat

    Jeneng kimia: Pentaerythritol-tris- (ß-N-aziridinyl) rumus molekul propionat: C20H33N3O7 Bobot molekul: 427.49 No CAS.: 57116-45-7 Indeks teknis: Tampilan tanpa warna kanggo cairan transparan kuning cair Kelarutan banyu pancen ora bisa diatasi karo banyu ing 1: 1 tanpa stratifikasi Ph (1: 1) (25 ℃) 8 ~ 11 Viskositas (25 ℃) 1500 ~ 2000 mPa · S Isi padhet ≥99.0% Amina gratis ≤0.01% Wektu silang yaiku 4 ~ 6 h resistensi Scrub ...
  • Ethylene glycol diacetate(EGDA)

    Ethylene glycol diacetate (EGDA)

    Bahan-bahan: Etilena glikol diacetate Formula molekul: C6H10O4 Bobot molekul: 146,14 NO CAS.: 111-55-7 Indeks teknis: Katon: Cairan transparan tanpa warna Konten: ≥ 98% Kelembapan: ≤ 0,2% Werna (Hazen): ≤ 15 Keracunan: meh non-beracun, rattus norvegicus oral LD ​​50 = bobote 12g / Kg. Gunakake: Minangka pelarut kanggo cat, adesif lan produksi penari stripe. Kanggo sebagian utawa sakabehe ngganti Cyclohexanone, CAC, Isophorone, PMA, BCS, DBE lan liya-liyane, kanthi fitur ningkatake leveling, nyetel ...