Padhang optik

Katrangan singkat:

Agen Brightener Optik dirancang kanggo nyorot utawa ningkatake tampilan lapisan, perekat lan sealant sing nyebabake efek "pemutihan" sing dirasakake utawa kanggo nutupi kekuningan. Dhaptar produk : ...


Detail Produk

Tag Produk

Agen Brightener Optik dirancang kanggo nyorot utawa ningkatake tampilan lapisan, perekat lan sealant sing nyebabake efek "pemutihan" sing dirasakake utawa kanggo nutupi kekuningan.

Dhaptar produk :

Jeneng Produk Lamaran
Optical Optical OB Lapisan, cat, tinta adhedhasar pelarut
Brightener Optik DB-X Digunakake sacara wiyar ing cat adhedhasar banyu, lapisan, tinta lsp
Brightener Optik DB-T Cat warna putih lan pastel adhedhasar banyu, jas bening, pernis lan perekat lan sealant,
Brightener Optik DB-H Digunakake sacara wiyar ing cat adhedhasar banyu, lapisan, tinta lsp

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita