Agen tamba

Katrangan singkat:

Ngobati UV (ngobati ultraviolet) minangka proses cahya ultraviolet digunakake kanggo miwiti reaksi fotokimia sing ngasilake jaringan polimer sing saling nyambung. Curing UV bisa adaptasi karo ...


Detail Produk

Tag Produk

Ngobati UV (ngobati ultraviolet) minangka proses cahya ultraviolet digunakake kanggo miwiti reaksi fotokimia sing ngasilake jaringan polimer sing saling nyambung.
Ngobati UV bisa dicocogake kanggo nyithak, nutupi, dekorasi, stereolithography, lan ing macem-macem produk lan bahan.

Dhaptar produk :

Jeneng Produk CAS NO. Lamaran
HHPA 85-42-7 Lapisan, agen ngobati resin epoksi, perekat, plastik, lsp.
THPA 85-43-8 Lapisan, agen obat resin epoksi, resin poliester, perekat, plastik, lsp.
MTHPA 11070-44-3 Agen obat resin epoksi, cat pelarut gratis, papan laminasi, perekat epoksi, lsp
MHHPA 19438-60-9 / 85-42-7 Agen ngobati resin epoksi lsp
TGIC 2451-62-9 TGIC umume digunakake minangka agen obat bubuk poliester. Uga bisa digunakake ing laminasi jampel listrik, sirkuit cetak, macem-macem alat, adesif, stabilisator plastik lsp.
Trimethyleneglycol di (p-aminobenzoate) 57609-64-0 Umume digunakake minangka agen obat kanggo prepolimer poliuretan lan resin epoksi. Iki digunakake ing macem-macem aplikasi segel elastomer, lapisan, adesif, lan pot pot.
Benzoin 119-53-9 Benzoin minangka fotokatalis ing fotofolimerisasi lan minangka fotoginitiator
Benzoin minangka aditif sing digunakake ing lapisan bubuk kanggo mbusak fenomena pinhole.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita