Materi Liyane

Katrangan singkat:

Jeneng Produk CAS NO. Aplikasi Crosslinking Agent Hyper-Methylated Amino Resin DB303 - Rampung otomotif ; Lapisan wadhah ; Rampung logam umum fin Rampung padatan ... ; ...


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk CAS NO. Lamaran
Agen silang
Resin Amino Hyper-Methylated DB303  - Rampung otomotif ; Lapisan wadhah ; Rampung logam umum ishes Rampung padatan ; Rampung nganggo banyu ; Lapisan koil. 
Pentaerythritol-tris- (ß-N-aziridinyl) propionat 57116-45-7 Nambah adhesi lacquer menyang macem-macem landasan, nambah resistensi scrubbing banyu, korosi kimia, resistensi suhu dhuwur lan resistensi gesekan ing permukaan cat
Blokir Isocyanate Crosslinker KL-120   Ora duwe syarat sing ketat kanggo sifat ion saka lapisan banyu lan bisa digunakake ing sistem anionik utawa kationik utawa ing sistem non-ion.
Agen Wetting
Agen Pembasahan OT 75   OT 75 minangka agen pembasahan anionik sing kuat kanthi tumindak wetting, solubilizing lan emulsifying sing apik banget plus kemampuan kanggo nyuda ketegangan antar muka.
Pelarut
Etilena glikol butil ether tersier (ETB) 111-76-2. Alternatif utama etilena glikol butil eter, beda karo ambu ora enak banget, kurang keracunan, reaktivitas fotokimia sithik, lsp.
Ethylene glycol diacetate (EGDA) 111-55-7 Kanggo ngganti sebagian utawa sakabehe Cyclohexanone, CAC, Isophorone, PMA, BCS, DBE lan liya-liyane, kanthi fitur ningkatake leveling, nyetel kacepetan pangatusan.
Propylene glikol diacetate (PGDA) 623-84-7 Minangka pelarut resin alkkyd, resin akrilik, resin poliester, resin nitrocellulose, resin klorida klorida, agen obat PU
Propylene Glycol Phenyl Ether (PPH) 6180-61-6 Fitur sing ora beracun lan ramah lingkungan kanggo nyuda efek cat VoC sing apik banget. Minangka efisiensine coalescent macem-macem emulsi banyu lan lapisan dispersi ing gloss lan cat semi-gloss utamane efektif.  

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita