Bahan séjén

Pedaran pondok:

Nami Produk CAS NO. Aplikasi Crosslinking agén Hyper-Methylated Amino Resin DB303 - Bérés otomotif ; Lapisan kontainer ishes Logam umum réngsé ; Bahan padet tinggi ; Cai ...


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Produk CAS No. Aplikasi
Agén silang
Résin amino hipér-métilasi DB303  - Rengse otomotif ; Lapisan kontainer ishes Logam umum réngsé ; finish padet ; Tukang ditanggung cai ; Lapisan coil. 
Pentaerythritol-tris- (ß-N-aziridinyl) propionat 57116-45-7 Ningkatkeun adhesion lacquer kana substrat anu béda, ningkatkeun résistansi scrubbing cai, korosi kimia, résistansi suhu luhur sareng résistansi gesekan tina permukaan cet
Blokir Isocyanate Crosslinker KL-120   Teu ngagaduhan sarat anu ketat pikeun sipat ion tina palapis cai sareng tiasa dianggo boh dina sistem anionis atanapi kationik atanapi dina sistem anu sanés ionik.
Agén Wetting
Agén Wetting OT 75   OT 75 mangrupikeun agén baseuh anionik anu kuat ku ngabasuh anu hadé, ngalenyepan sareng tindakan emulsifying ditambah kamampuan pikeun nurunkeun tegangan antar muka.
Pangleyur
Étiléna glikol tersiér butil éter (ETB) 111-76-2. Alternatipna utama étiléna glikol butil éter, béda-béda, bau anu handap pisan, karacunan low, réaktivitas potochemical anu handap, jst.
Étiléna glikol diacétat (EGDA) 111-55-7 Pikeun sabagéan atanapi total ngagentos Cyclohexanone, CAC, Isophorone, PMA, BCS, DBE sareng sajabana, kalayan fitur ningkatkeun leveling, nyaluyukeun kagancangan anu garing.
Propylene glikol diacetate (PGDA) 623-84-7 Salaku pangleyur résin alkyd, résin akrilik, résin poliéster, résin nitrocellulose, résin cuka klorida, agén curing PU
Propiléna Glikol Pényl Éter (PPH) 6180-61-6 Éta sanés toksik sareng ramah lingkungan pikeun ngirangan pangaruh cet VoC anu luar biasa. Salaku épisién coalescent rupa-rupa emulsi cai sareng palapis dispersi dina gloss sareng cet semi-gloss khususna épéktip.  

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami