Optical Brightener OB

Pedaran pondok:

Nami Kimia 2.5-bis (5-tertbutyl-2-benzoxazolyl) thiophene Molecular Formula C26H26SO2N2 Molekuler Beurat 430.575 CAS Nomer 7128-64 -5 Spésipisi Panémbong: Bubuk héjo héjo Assay: 99.0% ...


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran Kimia 2.5-bis (5-tertbutyl-2-benzoxazolyl) thiophene

Formula Molekul C26H26SO2N2
Beurat Molekul 430.575
Jumlah CAS 7128-64 -5

Penampilan Spesifikasina:
Bubuk héjo entéh
Assay: 99,0% mnt
Titik lebur: 196 -203 ° C
Kandungan Volatil 0,5% maks
Eusi awu: 0,2% maks

Aplikasi
Ieu dianggo dina plastik termoplastik. PVC, PE, PP, PS, ABS, San, SB, CA, PA, PMMA, résin akrilik., Cet serat poliéster, nutupan kacaangan tinta percetakan. .

Pamakéan: (Kalayan perséntase beurat bahan baku plastik)
Pemutihan PVC: 0,01 ~ 0,05%
PVC: Pikeun ningkatkeun kacaangan: 0,0001 ~ 0,001%
PS: 0,0001 ~ 0,001%
ABS: 0,01 ~ 0,05%
Matriks tanpa warna Polyolefin: 0,0005 ~ 0,001%
Bodas Matrix: 0,005 ~ 0,05%

Paking sareng Panyimpenan
1,25 kg / kendang
2. disimpen di tempat anu tiis sareng berventilasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami