Optical Brightening DB-H

Pedaran pondok:

Jinis produk : Bahan Campuran Indéks téknis : Penampilan : Amber transparan cair Nilai PH : 8.0 ~ 11.0 Viskositas : ≤50mpas Karakter ionik : kinerja anion sareng Fitur : 1. Merenah dina appl ...


Detil Produk

Tanda Produk

Jinis produk : Bahan campuran

Indéks téknis :
Penampilan : Cairan transparan ambér
Nilai PH : 8.0 ~ 11.0
Viskositas : ≤50mpas
Karakter ionik : anion

Kinerja sareng Fitur :
1. Merenah dina aplikasi, cocog pikeun tambahan kontinyu。
2. Kinerja pemutihan fluoresensi anu saé dina bubur 、 salami ukuran sareng palapis permukaan.

Métode Aplikasi:
Optical Brightener DB-H loba dipaké dina cét dumasar cai, palapis, tinta sareng sajabana, sareng ningkatkeun kaputihan sareng kacaangan.
Dosis: 0,01% - 0,5%

Bungkusan sareng Panyimpenan :
1. Bungkusan sareng 50kg 、 230kg atanapi 1000kg IBC tong, atanapi bungkus khusus numutkeun palanggan,
2. disimpen di tempat anu tiis sareng berventilasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami