Nanjing Reborn New Materials Co., Ltd sok nyandak paménta konsumén salaku arah usaha, keukeuh "The good iman management, The quality first, customer is Supreme" salaku kabijakan dasar, nguatkeun konstruksi diri. Sareng komitmen pikeun nyayogikeun jasa pangrojong anu saé kualitasna sampurna pikeun mastikeun pangalaman jual beli anu saé pikeun pangguna

Kituna, urang ngawangun sistem saatos penjualan anu serius:

Ngadegkeun konsép jasa saatos penjualan anu saé, kami janji badé ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun pagawé, ningkatkeun pangetahuan produk, kasadaran jasa sareng tingkat layanan purna jual.

Naséhat online gratis: E-mail, jasa dukungan téknis telepon;
Hotline :0086-25 -58853060
E-mail : sales@njreborn.com

Ngadegkeun file lengkep pikeun unggal palanggan:
nerapkeun manajemén standarisasi, ti mimiti kontak, penjualan, pangiriman dugi ka panggunaan akhir, sareng mastikeun yén unggal léngkah sampurna.

Terang konsuménna ogé:
diajar kabutuhan khusus konsumén ngalangkungan hiji ka hiji layanan anu dipersonalisasi, ngaréspon kabutuhan, sareng ngabantosan konsumén pikeun méréskeun masalahna.

Waktos pangiriman:
mangtaun-taun ieu, pasar kimia handapeun transformasi ageung, sahingga harga pasar sareng pangiriman langkung gancang. Kami bakal nginpokeun palanggan sateuacanna ngeunaan bahan baku sareng harga parobihan, supados aranjeunna tiasa ngartos pasarna ogé, sareng nyiapkeun awal pikeun penjualan kahareup.

Kualitas produk anu tanggung jawab:
ngendalikeun kualitas produk tina sumber bahan baku, sareng laksanakeun uji coba kualitas saé sateuacan pangiriman, pikeun mastikeun yén produk éta nyumponan sarat pelanggan.

Jasa téknis:
Kami gaduh tim téknis propésional, anu tiasa nawiskeun pangrojong téknis komprehensif dina waktosna. Sareng ngabantosan pikeun méréskeun masalah dina aplikasi, ningkatkeun rumus produk pikeun kéngingkeun pangaruh udagan.
Dina waktos anu sami, kami ogé gawé bareng Universitas, ngajaga ningkatkeun kualitas produk, panilitian sareng ngembangkeun produk énggal, aplikasi anyar.
Kami ogé nyayogikeun jasa konsultasi komprehensif pikeun pamekaran di luar negeri sareng ngahiji sareng akuisisi perusahaan kualitas luhur domestik.