Лек за лекување

Краток опис:

УВ лекување (ултравиолетово лекување) е процес со кој се користи ултравиолетова светлина за да се иницира фотохемиска реакција која генерира вкрстено поврзана мрежа на полимери. УВ-лекувањето е прилагодливо на пр ...


Детали за производот

Ознаки на производот

УВ лекување (ултравиолетово лекување) е процес со кој се користи ултравиолетова светлина за да се иницира фотохемиска реакција која генерира вкрстено поврзана мрежа на полимери.
УВ-лекувањето е прилагодливо на печатење, обложување, украсување, стереолитографија и составување на разни производи и материјали.

Список на производи

Име на производот КАС БР. Апликација
HHPA 85-42-7 Обложувања, средства за лекување епоксидна смола, лепила, пластификатори, итн.
ТХПА 85-43-8 Обложувања, средства за лекување епоксидна смола, полиестерски смоли, лепила, пластификатори, итн.
MTHPA 11070-44-3 Средства за лекување епоксидна смола, бои без растворувачи, ламинирани плочи, епоксидни лепила, итн
MHHPA 19438-60-9 / 85-42-7 Средства за лекување епоксидна смола итн
TGIC 2451-62-9 TGIC главно се користи како средство за лекување на полиестерски прав. Може да се користи и во ламинат на електрична изолација, печатено коло, разни алатки, лепило, пластичен стабилизатор итн.
Триметиленгликол ди (п-аминобензоат) 57609-64-0 Главно се користи како средство за лекување на полиуретански преполимер и епоксидна смола. Се користи во различни апликации на еластомер, обложување, лепило и садови за заптивање во саксии.
Бензоин 119-53-9 Бензоин како фотокатализатор во фотополимеризација и како фотоинцијатор
Бензоин како додаток кој се користи во обложување на прав за отстранување на феноменот на дупнатина.

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја