Агенс за оптички осветлувач

Краток опис:

Оптичките осветлувачи се нарекуваат и како оптички средства за осветлување или флуоресцентни средства за белење.Тоа се хемиски соединенија кои ја апсорбираат светлината во ултравиолетовиот регион на електромагнетниот спектар;овие повторно емитуваат светлина во синиот регион со помош на флуоресценција


Детали за производот

Ознаки на производи

Листа на производи:

Име на производ КИ БР. Апликација
Оптички осветлувач OB CI 184 Се користи во термопластична пластика.PVC, PE, PP, PS, ABS, SAN, SB, CA, PA, PMMA, акрилна смола., боја со полиестерски влакна, обложување на осветлување на мастило за печатење.
Оптички осветлувач OB-1 CI 393 OB-1 главно се користи во пластичен материјал како PVC, ABS, EVA, PS, итн.
Оптички осветлувач FP127 CI 378 FP127 има многу добар ефект на избелување на различни видови пластика и нивните производи како PVC и PS итн. Може да се користи и оптичко осветлување на полимери, лакови, мастила за печатење и вештачки влакна
Оптички осветлувач KCB CI 367 Главно се користи за осветлување на синтетички влакна и пластика, ПВЦ, пена PVC, TPR, EVA, PU пена, гума, облога, боја, пена EVA и PE, може да се користи за осветлување на пластични филмови материјали за обликување на преса во облик на материјали од мувла за инјектирање, може да се користи и за осветлување на полиестерски влакна, боја и природна боја.
Оптички осветлувач SWN CI 140 Се користи за осветлување на ацетатни влакна, полиестерски влакна, полиамидни влакна, влакна од оцетна киселина и волна.Јас
Оптички осветлувач KSN CI 368 Главно се користи за белење на полиестер, полиамид, полиакрилонитрилни влакна, пластична фолија и целиот процес на пресување на пластика.Погоден за синтетизирање на високо полимер вклучувајќи полимерни процеси.

КАРАКТЕРИСТИКА:

• Лиена термопластика

• Филмови и листови

• Бои

• Синтетичка кожа

• Лепила

• Влакна

• Одлична белина

• Добра постојаност на светлина

• Мастила за печатење

• Отпорност на временските услови

• Мала доза

FP127 1
КЦБ 1-1
OB-1 GREEN_
ОБ-1 Y 3

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја