R&D

Иновации и способност за истражување и развој на претпријатијата

Иновативната способност за истражување и развој на претпријатијата е основа за остварување на одржлив развој и важен извор на основна конкурентност на претпријатијата. Еден добар систем за управување со R&D игра силна придружна улога во брзото работење и континуираното стекнување на конкурентност на претпријатијата.

Со зголемувањето на конкурентското социјално опкружување, истражувањето и развојот на производот и технологијата станаа главно бојно поле за натпреварување на претпријатијата. Сепак, управувањето со проекти за истражување и развој е сеопфатна работа со големи предизвици. Како да се исполнат потребите на клиентите и пазарите, да се координираат одделенијата и ресурсите, да се воспостави организациски механизам и да се координираат тимови за ефикасно промовирање на истражување и развој на проекти во согласност со научните и систематските процеси на истражување и развој, стана важно прашање со кое треба да се соочат современите претпријатија.

REBORN инсистираат на "добра волја за управување, квалитетот прво, клиентот е врховен" како основна политика, зајакнување на само-изградба. Ние R&D нови производи, соработувајќи со Универзитетот, одржувајќи го подобрувањето на квалитетот на производот и услугата.

Во иднина, ние ќе се посветиме на истражување и развој на нови еколошки пластични адитиви, ќе извршиме зелена иновација и истовремено ќе ги подобриме сеопфатните перформанси на полимерните производи. Придржувајте се до научен, рационален и одржлив развој.

Со надградбата и прилагодувањето на домашната производна индустрија, нашата компанија исто така обезбедува сеопфатни консултантски услуги за развој во странство и спојувања и превземања на домашни висококвалитетни претпријатија. Во исто време, ние увезуваме хемиски адитиви и суровини во странство ги задоволуваме потребите на домашниот пазар.

Нанџинг преродени нови материјали копродукции, Ltd