Специјални адитиви

Краток опис:


Детали за производот

Ознаки на производи

Чистач на ацеталдехид:

Се користи за отстранување на формалдехид и ацеталдехид во полимерите, особено како ацеталдехид

чистач во ПЕТ шишиња.

Може да се користи и како чистач на ацеталдехид за бои, облоги, лепило и смола од оцетна киселинаитн.

Хидролитички стабилизатор:

Подобрување на отпорноста на хидролиза на полиестер

Препорачана употреба: PBAT, PLA, PBS, PHA и друга биоразградлива пластика.

Eеколошки инхибитор

Име на производ CAS БР. Апликација
N-изопропилхидроксиламин (IPHA15%) 5080-22-8 Тој е еколошки инхибитор, широко користен во SBR, NBR.
Инхибитор 701(4-Хидрокси ТЕМПО) 2226-96-2 Тоа е нов вид на еколошки производи бидејќи може да го замени дихидроксибензенот и средниот материјал за синтеза на органски хемикалии.

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја