Стабилизатор на светлина

Краток опис:

Име на производот БР. Бр. Апликација LS-123 129757-67-1 / 12258-52-1 Акрилик, СТП, Заптивки, Лепила, Гуми, Обложување LS-292 41556-26-7 / 82919-37-7 PO, MMA, PU, ​​Бои, Мастило, Обложување LS-144 638 ...


Детали за производот

Ознаки на производот

Име на производот КАС БР. Апликација
ЛС-123 129757-67-1 /12258-52-1 Акрилик, СТП, Заптивки, Лепила, Гуми, Обложување
ЛС-292 41556-26-7 /82919-37-7 PO, MMA, PU, ​​Бои, Мастило, Обложување
ЛС-144 63843-89-0 Автомобилски облоги, серпентина, премази во прав

  • Претходно:
  • Следно:

  • Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја