• UV Absorber BP-6

    Penyerap UV BP-6

    Jeneng Kimia: 2,2′-Dihydroxy-4,4′-dimethoxybenzophenone CAS NO.131-54-4 Formula Molekuler : C15H14O5 Bobot Molekuler : 274 Spesifikasi : Rupa: bubuk kuning ringan Konten%: ≥98.00 Titik lebur DC: ≥ 135.0 Konten volatil: ≤0.5 Transmisi ringan: 450nm ≥90% 500nm ≥95% Aplikasi : BP-6 bisa digunakake ing macem-macem plastik pabrik, lapisan, tinta UV-curable, pewarna, produk umbah-umbah lan tekstil kanthi nyata nambah viskositas koloid akrilik lan stabilitas ...
  • UV Absorber UV-2

    UV Absorber UV-2

    Jeneng Kimia: etil 4 - (((etilphenylamino) metilen) -amino) benz CAS NO.:65816-20-8 Formula Molekuler : C18H20N2O2 Bobot Molekuler : 296.36 Spesifikasi: Rupa: Katon kuning nganti bubuk putih meh Kapadhetan: 1.04g / cm3 Titik lebur: 62-65 ° C Titik didih: 429.5 ° C ing 760 mmHg Titik kilat: 213.6 ° C Tekanan uap: 1.39E-07mmHg ing 25 ° C Aplikasi: Digunakake kanthi akeh ing PU, PP, ABS, PE, polietilen kapadhetan dhuwur , Paket lan Panyimpenan poliethelin kerapatan rendah: drum karton 1,25kg 2.Disimpen kanthi ...
  • UV Absorber UV-3039

    Penyerap UV UV-3039

    Jeneng Kimia: Octocrilene CAS NO: 6197-30-4 Formula Molekuler : C24H27NO2 Bobot Molekuler : 361.48 Spesifikasi: Penampilan: cairan ganas kuning transparan Assay: 95.0 ~ 105.0% Impurity individu: ≤0.5% Total impurity: 2.0% Identifikasi: ≤3.0% Indeks refraktif N204): 1.561-1.571 Gravitasi spesifik (D204): 1.045 -1.055 Asam (0,1 mol / L NaOH): ≤ 0,18 ml / mg Pelarut sisa (Ethylhexanol): ≤ 500ppm Paket lan Panyimpenan: Drum plastik 1,25kg Steel 200kg Baja -laras plastik utawa wadhah IBL 1000L 2.Pr ...
  • Nucleating Agent NA21 TDS

    Agen Nuklir NA21 TDS

    Karakteristik: Agen nukleat sing efektif banget kanggo pololefin, bisa ngundhakake suhu kristalisasi resin matriks, suhu distorsi panas, kekuwatan rensie, kekuatan permukaan, kekuatan pengaruh modulus sing mlengkung, lan bisa nambah transparan resin matrik. Indeks Kinerja lan Kualitas: Tampilan Molting Power putih (o C) ≥210 Qranularity (μm) ≤3 Volatil (105 o C-110 o C, 2h) <2% Konten sing Disaranake: Granulasi ...
  • Nucleating Agent NA3940

    Agen Nuklir NA3940

    Jeneng : 1,3: 2,4-Bis-O- (4-methylbenzylidene) -D-sorbitol Sinonim : 1,3: 2,4-Bis-O- (4-methylbenzylidene) sorbitol; 1,3: 2,4-Bis-O- (p-methylbenzylidene) -D-sorbitol; 1,3: 2,4-Di (4-methylbenzylidene) -D-sorbitol; 1,3: 2,4-Di (p-methylbenzylidene) sorbitol; Di-p-methylbenzylidenesorbitol; Gel Kabeh MD; Gel Kabeh MD-CM 30G; Gel Kabeh MD-LM 30; Gel Kabeh MDR; Geniset MD; DM Irgaclear; Irgaclear DM-LO; Millad 3940; NA 98; NC 6; NC 6 (agen inti); Formula Molekuler TM 3: Bobot Molekuler C22H26O6: 386,44 Pendaftar CAS ...
  • Nucleating Agent NA3988 TDS

    Agen Nuklir NA3988 TDS

    Jeneng: 1,3: 2,4-Bis (3,4-dimethylobenzylideno) sorbitol Sinonim: Millad 3988; Millad 3988I; Millad 8C41-10; Agen nuklir 3988 Formula Molekuler: C24H30O6 CAS NO: 135861-56-2 Bobot Molekul: 414,49 Indeks Kinerja lan Kualitas: Kinerja & Indeks Penampilan Barang Wêdakakêna tanpa rasa putih Rugi ing Pangatusan, ≤% 0,5 Titik lebur, ℃ 255 ~ 265 Granularitas (Kepala) ≥325 Aplikasi: Agen transparan nuklir DB-3M ningkatake resin kanggo kristalisasi kanthi nyedhiyakake ...
  • 2-Carboxyethyl(phenyl)phosphinicacid

    2-Carboxyethyl (phenyl) phosphinicacid

    Identifikasi Produk: Jeneng produk: 2-Carboxyethyl (phenyl) phosphinicacid, 3 (Hydroxyphenylphosphinyl) -s asam propanoat Singkatan: CEPPA, 3-HPP CAS NO. 14657-64-8 Bobot molekul: 214.16 Formula molekul: C9H11O4P banyu, glikol lan pelarut liyane, adsorpsi banyu ringkih ing suhu normal, stabil ing suhu ruangan. Indeks kualitas: Wujud bubuk putih utawa Kristal Kemurnian (HPLC) ≥99.0% P ≥14.0 ± 0,5% Nilai asam: 522 ± 4mgKOH / g Fe ≤0.005% Klorida: ≤0.01% M ...
  • DOPO TDS

    DOPO TDS

    Identifikasi Produk Jeneng produk: 9,10-dihydro-9-oxa-10-fosfaphenanthrene-10-oksida Singkatan: DOPO CAS NO. 35948-25-5 Bobot molekul: 216,16 Formula molekul: C12H9O2P Properti: Proporsi: 1.402 (30 ℃ ) Titik lebur: 116 ℃ -120 ℃ Titik didih: 200 ℃ (1mmHg) Indeks teknis : Tampilan bubuk putih utawa Asam serpihan putih (HPLC) ≥99.0% P -14.0% Cl ≤50ppm Fe ≤20ppm Aplikasi: Api reaktif Non-Halogen retardants kanggo resin Epoxy, sing bisa digunakake ing PCB lan enkapsikonduktor ...
  • DOPO-HQ TDS

    DOPO-HQ TDS

    Identifikasi Produk Jeneng produk: 6- (2,5-Dihydroxyphenyl) -6H-dibenz [c, e] [1,2] oxaphosphorine-6-oxide CAS NO.:99208-50-1 Bobot molekul: 324.28 Formula molekul: C18H13O4P Properti: Proporsi: 1.38-1.4 (25 ℃) Titik lebur: 245 ℃ ~ 253 ℃ Indeks teknis : Tampilan Asam bubuk putih (HPLC) ≥99.1% P ≥9.5% Cl ≤50ppm Fe ≤20ppm Aplikasi: Plamtar-DOPO-HQ yaiku retardant semangat bebas fosfat halogen anyar, kanggo resin epoksi berkualitas tinggi kayata PCB, kanggo ngganti TBBA, utawa perekat kanggo ...
  • DOPO-ITA(DOPO-DDP) TDS

    DOPO-ITA (DOPO-DDP) TDS

    Identifikasi Produk Jeneng produk: [(6-Oxido-6H-dibenz [c, e] [1,2] oxaphosphorin-6-yl) metil] asam butanedioic CAS NO.:63562-33-4 Formula molekul: C17H15O6P Properti: leleh titik: 188 ℃ ~ 194 ℃ Kelarutan (g / 100g pelarut), @ 20 ℃: Banyu: larut, Etanol: Larut, THF: Larut, Isopropanol: Larut, DMF: Larut, Acetone: Larut, Methanol: Larut, MEK: Larut Indeks teknis : Katon: Bubuk putih Assay (HPLC) ≥99.0% P ≥8.92% Cl ≤50ppm Fe ≤20ppm Aplikasi: DDP minangka jinis f ...
  • UV absorber

    Nyerep UV

    Penyerap UV minangka jinis stabilisator cahya, sing bisa nyedhot bagean sinar srengenge lan sumber cahya neon tanpa ngowahi.

  • Flame retardant

    Retardant semangat

    Bahan tahan api minangka sejenis bahan protèktif, sing bisa nyegah pembakaran lan ora gampang kobong. Retardant semangat dilapisi ing permukaan macem-macem bahan kayata firewall, bisa njamin manawa ora bakal diobong nalika kobong, lan ora bakal nambah lan nggedhekake kisaran kobong Kanthi nambah kesadaran babagan perlindungan lingkungan, keamanan lan kesehatan, negara-negara ing saindenging jagad wiwit fokus ing riset, pangembangan lan aplikasi lingkungan ...