• Liquid Light Stabilizer DB117

    Cairan Lampu Stabilizer DB117

    Penokohan: DB 117 mangrupikeun épéktip hemat, panas cair sareng sistem penstabil cahaya, ngandung komponén penstabil sareng antioksidan, masihan stabilitas cahaya anu hadé pikeun sajumlah sistem poliuretan nalika dianggo. Panampilan Sipat Fisik: Konéng, Kapadetan kentel kentel (20 ° C): 1.0438 g / cm3 Viskositas (20 ° C) : 35.35 mm2 / s Aplikasi DB 117 dianggo dina poliuretan sapertos Mould Injeksi Mold, kulit sintétik poliuretan thermoplastic, polyurethanes cor , e ...
  • Liquid Light Stabilizer DB75

    Cairan Lampu Stabilizer DB75

    Karakterisasi DB 75 mangrupikeun sistem cair sareng sistem penstabil cahaya anu dirancang pikeun poliuretan Aplikasi DB 75 dianggo dina poliuretan sapertos poliuretan Réaksi Injeksi (RIM) poliurétana sareng poliuretan thermoplastic (TPU). Campuran ogé tiasa dianggo dina aplikasi panyegelan sareng perekat, dina palapis poliurétana dina terpal sareng lantai ogé dina kulit sintétik. Fitur / manpaat DB 75 nyegah pamrosésan, cahaya sareng hawa anu ngainduksi dégradasi produk poliurétana sapertos s ...
  • Light Stabilizer UV-3853

    Lampu Stabilizer UV-3853

    Nami Kimia: 2, 2, 6, 6-Tetramethyl-4-piperidinyl stearate (campuran asam lemak) CAS NO. 167078-06-0 Formula Molekul: C27H53NO2 Beurat Molekul: 423.72 Tampilan Spesifikasi: Waxy Solid Point lebur: 28 ℃ mnt Nilai Saponifikasi, mgKOH / g: 128 ~ 137 Kandungan Ash: 0,1% Rugi dina pangeringan: ≤ 0,5% Nilai Saponifikasi, mgKOH / g: 128-137 Transmisi,%: 75% mnt 425nm 85% mnt 450nm Properties: Éta nyaéta waxy padet, henteu bau. Titik lebur na 28 ~ 32 ° C, gravitasi khusus (20 ° C) nyaéta 0.895. Ieu ...
  • Light Stabilizer UV-3529

    Lampu Stabilizer UV-3529

    Ngaran Kimia: Lampu Stabilizer UV-3529: N, N'-Bis (2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl) -1,6-hexanediamine polymers with morpholine-2,4,6-trichloro-1, Produk réaksi 3,5-triazine metilasi CAS NO.: 193098-40-7 Formula Molekuler : (C33H60N80) n Berat Molekul : / Spesifikasi Penampilan: Bodas kana konéng kaca transisi kaca anu solid: 95-120 ° C Karugian dina Pangeringan: 0,5% max Toluene Insolubles: OK Aplikasi PE-film, tape atanapi PP-film, tape atanapi PET, PBT, PC sareng PVC.
  • Light Stabilizer UV-3346

    Lampu Stabilizer UV-3346

    Ngaran Kimia: Poli [(6-morpholino-s-triazine-2,4-diyl) [2,2,6,6-tetramethyl-4- piperidyl] imino] -hexamethylene [(2,2,6,6-tetramethyl -4-piperidyl) imino], Cytec Cyasorb UV-3346 CAS NO.:82451-48-7 Formula Molekuler : (C31H56N8O) n Beurat Molekul : 1600 ± 10% Penampilan Spesifikasi: Pareuman bubuk bodas atanapi warna pastille (APHA): 100 max Karugian dina Pangeringan, 0,8% max Titik lebur: / ℃: 90-115 Aplikasi 1. Kontribusi warna minimal 2. Volatilitas rendah 3. Kasaluyuan anu hadé sareng HALS sareng UVA anu sanés 4. Saé ...
  • Light Stabilizer 944

    Lampu Stabilizer 944

    Ngaran Kimia: Poli [[6- [(1,1,3 -3-tetramethylbutyl) amino] -1,3,5-triazine-2,4-diyl] [(2,2,6,6-tetramethyl-4 -piperidinyl) imino] -1,6-hexanediyl [(2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl) imino]]) CAS NO.:70624-18-9 Formula Molekuler : [C35H64N8] n (n = 4-5) Beurat Molekul :> 9000 Spesifikasi Penampilan: Bubuk konéng bodas atanapi bulak atanapi butiran Lebur lebur (℃): 100 ~ 125 Volatilisasi (%): -0.8 (105 ℃ 2Hr) Abu (%): ≤0.1 Cahaya transmisi ( %): 425nm 93 mnt 500nm 97 mnt (10g / 100ml toluene) Aplikasi ...
  • Light Stabilizer 791

    Penstabil Cahaya 791

    Ngaran Kimia: Poli [[6 - [(1,1,3 -3-tetramethylbutyl) amino] -1,3,5-triazine-2,4-diyl] [(2,2,6,6-tetramethyl-4 -piperidinyl) imino] -1,6-hexanediyl [(2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl) imino]]) CAS NO.:71878-19-8 / 52829-07-9 Formula Molekuler : C35H69Cl3N8 & C28H52N2O4 Beurat Molekuler : Bungbulang = 708.33496 & 480.709 Spésipisi Panémbong: bodas nepi ka granul rada konéng, bau teu lebur teu aya bau: sakitar. 55 ° C ngamimitian Gravitasi khusus (20 ° C): 1.0 - 1.2 g / cm3 Senter:> 150 ° C Tekanan uap (...
  • Light Stabilizer 783

    Lampu Stabilizer 783

    Ngaran Kimia: Poli [[6 - [(1,1,3 -3-tetramethylbutyl) amino] -1,3,5-triazine-2,4diyl] [(2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl ) imino] -1,6-hexanediyl [(2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl) imino]]) CAS NO.:65447-77-0&70624-18-9 Formula Molekuler : C7H15NO & C35H69Cl3N8 Beurat Molekul : Bungbulang = 2000-3100 g / mol & Bungbulang = 3100-4000 g / mol Spesifikasina Penampilan: bodas kana pastilles konéng sakedik Lebur lebur: 55-140 ° C Flashpoint (DIN 51758): 192 ° C Kapadetan massal: 514 g / l Bidang Aplikasi tina applicati ...
  • Light Stabilizer 770

    Lampu Stabilizer 770

    Nami Kimia: Bis (2,2,6,6-Tetramethyl-4-Piperidinyl) sebacate CAS NO. Agustus2829-07-9 Formula Molekuler : C28H52O4N2 Beurat Molekul : 480.73 Spésifikasi Rupana: Bubuk bodas / granular Purity: 99.0% mnt lebur titik: 81-85 ° Cmin Ash: 0,1% max Transmisi: 425nm: 98% mnt 450nm: 99% mnt Volatility: 0,2% (105 ° C, 2hrs) Aplikasi Lampu Stabilizer 770 mangrupikeun pamulung radikal anu épéktip anu ngajagi polimér organik ngalawan dégradasi disababkeun ku kakeunaan radiasi ultraviolét. Lampu Stabili ...
  • Light Stabilizer 438

    Lampu Stabilizer 438

    Ngaran Kimia: N, N'-Bis (2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl) -1,3-benzenedicarboxamide 1,3-Benzendicarboxamide, N, N'-Bis (2,2,6,6 -Tetramethyl-4-Piperidinyl); Nylostab S-Eed; Polyamide Stabilizer; 1,3-Benzenedicarboxamide, N, N-bis (2,2,6,6-tetramethyl-4-piperidinyl) -; 1,3-Benzenedicarboxamide, N, N'-bis (2,2,6, 6-tetramethyl-4-piperdinyl); N, N "-BIS (2,2,6,6-TETRAMETHYL-4-PIPERIDINYL) -1,3-BENZENEDICARBOXAMIDE; N, N'-bis (2,2,6, 6-tetramethyl-4-piperidyl) isophthalamide; Cahaya stabil ...
  • High Performance Light Stabilizer DB886

    Kinerja Tinggi Lampu Stabilizer DB886

    Characterization DB 886 mangrupikeun pakét stabilisasi UV kinerja tinggi anu dirancang pikeun sistem poliuretan (sapertos TPU, CASE, aplikasi busa fléksibel RIM). DB 866 khusus épisién dina poliuretan thermoplastic (TPU). DB 866 ogé tiasa dianggo dina palapis poliuretan dina terpal sareng lantai ogé dina kulit sintétik. Aplikasi DB 886 nyayogikeun stabilitas UV anu luar biasa pikeun sistem poliuretan. Épéktipitas anu ningkat dina sistem panstabil UV konvensional khusus ...
  • Light Stabilizer 292

    Penstabil Cahaya 292

    Ngaran kimia: Bis (1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidinyl) sebacate Methyl 1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidinyl sebacate CAS NO. -37-7 Formula Molekuler : C30H56N2O4 + C21H39NO4C30 Beurat Molekul : 509 + 370 Spésifikasi Penampilan: Cahaya konéng cair kentel Jelas larutan (10g / 100ml Toluene): Jelas Warna larutan: 425nm 98.0% mnt (Transmisi) 500nm 99.0% mnt Assay (ku GC): 1. Bis (1,2,2,6 -6 pentamethyl-4-piperidinyl) sebacate: 80 + 5% 2.Methyl 1,2,2,6,6-pentamethyl-4-piperidi. ..