Diphenylamine

Pedaran pondok:

Nami Kimia: Formula Diphenylamine Beurat: 169.22 Formula: C12H11N CAS NO.: 122-39-4 EINECS NO.: 204-539-4 Spesifikasi: Item Spesifikasi Penampilan Bodas sareng coklat coklat f ...


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran kimia:    Diphenylamine
Beurat Formula:  169.22
Formula:   C12H11N
NO CAS.:   122-39-4
EINECS NO.:  204-539-4

Spésifikasi:

Barang Spésifikasi
Penampilan Bodas sareng coklat lemes flakiness
Diphenylamine ≥99,60%
Titik Didih Lemah ≤0,30%
Titik Digolakkeun Tinggi ≤0,30%
Anilin ≤0,10%

Aplikasi:
Diphenylamine utamina dianggo pikeun nyintésis antioksidan karét, pewarna, panengah ubar, antioksidan minyak pelumas sareng penstabil mesiu.

Ingetan:
Simpen wadah anu ditutup dina tempat anu tiis, garing, berventilasi baik. Cegah paparan sinar panonpoé langsung.

Pakét sareng Panyimpenan:
1. kantong kertas Coextruded dijejeran ku kantong pilem poliétilén-beurat Net 25kg / Galvanis beusi kendang-Net beurat 210Kg / ISOTANK.
2. Simpen produkna di tempat anu tiis, garing, berventilasi jauh tina bahan anu teu cocog.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami