Etocrylenum ad Cosmetica CAS No.: 5232-99-5

Descriptio Brevis:

Praeclaram protectionem contra radios ultraviolaceos (UV) et bonam stabilitatem caloris praebet, quae combinatio id utilem reddit in multis resinis thermoplasticis. Etocrylenum minus coloris tegumentis et materiis plasticis quam multa alia stabilisantia UV confert.


Detalia Producti

Etiquettae Productarum

Nomen producti:EtocrylenumAethyl 2-cyano-3,3-diphenylpropenoas; Absorbens UVUV-3035

Formula Molecularis:C18H15NO2

Numerus CAS: 5232-99-5

Numerus EINECS:226-029-0

Specificatio:

Aspectus: Pulvis crystallinus subalbus

Examen: ≥99.0%

Spatium fusionis: 96.0-98.0℃

K303:≥46

Damnum in siccatione: ≤0.5%

Color Gardner: ≤2.0

Turbiditas: ≤10 NTU

Applicatio:

Praeclaram protectionem contra radios ultraviolaceos et bonam stabilitatem caloris praebet, quae combinatio eam utilem in multis resinis thermoplasticis reddit.Etocrylenumminus coloris tunicis et plasticis confert quam multa alia stabilimenta UV.

Sarcina:25kg/scatula

Conditio repositionis:Sub condicione arcta et lucis resistenti conservandum.


  • Praecedens:
  • Deinde:

  • Nuntium tuum hic scribe et nobis mitte.